1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Ardeşen'de yangını söndürürken tüp patladı!
Ardeşen'de yangını söndürürken tüp patladı!

Ardeşen'de yangını söndürürken tüp patladı!

Ardeşen ilçesinde çıkan yangın söndürülmeye çalışılırken tüp patladı!

A+A-

Rize’nin Ardeşen ilçesinde bir apartmanda çıkan yangın korku dolu anların yaşanmasına sebep olurken, yangın söndürme çalışmasına yaklaşık 250 kişi katıldı.

yang5-003.jpg

İlçenin Recep Tayyip Erdoğan caddesi üzerinden bulunan Serender Apartmanı'nın 6. katında bulunan İsmail Kıyıcı’ya ait dairede yangın çıktı.

yang4-005.jpg

Mutfak tüpünün alev alması sonucu çıkan yangına, ilk etapta Ardeşen ve Pazar daha sonra Fındıklı ve Çayeli Belediyeleri'ne ait itfaiye araçları ve vatandaşların uğraşıları sonucu müdahale edilmeye çalışılsa da, itfaiye merdivenlerinin 3. kattan yukarısına ulaşamaması sonucu müdahale yetersiz kaldı.

yang3-006.jpg

Yangın, müdahale yetersizliğinden ve rüzgârın etkisi ile yan apartmanın çatısına sıçrardı. Tonlarca suyun kullanıldığı yangın söndürme çalışmaları sonuçsuz kalırken, 2 daireden oluşan bölüm komple yangından zarar gördü.

yang2-009.jpg

Geç de olsa yangın bir süre sonra kontrol altına alınırken, yangına neden olan tüpün patlaması büyük korku ve paniğe neden oldu. Büyük çapta maddi hasar meydana gelirken, yangında can kaybı ve yaralanma olmaması ise herkesi sevindirdi. 

yang1-009.jpg

Öte yandan, yangın bölgesine gelmekte olan itfaiyenin yolunu kapayan bir otomobil, vatandaşlar tarafından elle kaldırılarak taşındı ve yolun açılması ilginç görüntüler oluşturdu. 

video1.png

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
6 Yorum