1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Ardeşen'deki kazada Gürcü kız çocuğu ezildi
Ardeşen'deki kazada Gürcü kız çocuğu ezildi

Ardeşen'deki kazada Gürcü kız çocuğu ezildi

Ardeşen'de annesi ve kardeşiyle birlikte gezinti yaparken, yola atlayan Gürcistan Uyruklu 10 yaşındaki kız çocuğu ezildi.

A+A-

Rize’nin Ardeşen İlçesi, Sahil Yolundaki bir Petrol istasyonunun karşısında, Annesi ve kardeşiyle birlikte gezinti yaparken, annesinin elini bırakarak yola atlayan Ana Mukbaniani isimli Gürcistan Uyruklu 10 yaşındaki kız çocuk, yoldan geçmekte olan bir aracın çarpması sonucu ağır yaralandı.

Olaya karışan araç sürücüsü tarafından Kaçkar Devlet Hastanesine götürülen Ana Mukbaniani burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Kazaya karışan ve ismi henüz öğrenilemeyen araç sürücüsü, hastane çıkışı Ardeşen İlçe Emniyet Müdürlüğüne giderek teslim oldu.

Olayla ilgili inceleme sürüyor.

ANNE VE KARDEŞİYLE BİRLİKTE ARDEŞEN’DE YAŞIYORDU

Kaza sonucu hayatını kaybeden Ana Mukbaniani isimli kız çocuğunun, annesi ve kardeşi ile birlikte Ardeşen’de yaşadığı, annesinin de ilçede temizlik işi yaparak geçimini sağladığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum