1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Ardeşen'e Merkez Çarşı Projesi
Ardeşen'e Merkez Çarşı Projesi

Ardeşen'e Merkez Çarşı Projesi

Ardeşen Belediyesi, Merkez Çarşı Projesini hayata geçirmek için düğmeye bastı. Proje yerinin altyapı çalışmaları tamamlanmak üzere. VİDEO İZLE

A+A-

Yasin BAŞALMAZ - Ardeşen Belediyesi, büyük önem verdiği merkez çarşı projesini adım adım hayata geçirmeye başladı. Daha önce Merkez Camii etrafındaki otogarı yıkan Ardeşen Belediyesi şimdi de cami etrafında bulunan beton zemini kırma çalışmalarına başladı.
Yapılan çalışmaları yerinde takip eden Belediye Başkanı Mümtaz Sinan yaptığı açıklamada çarşı projesi sayesinde ilçenin çehresinde önemli değişiklikler yaşanacağını söyledi.



 Başkan Sinan, heyecanla başladıkları projeyi zamanından önce bitirmek için ellerinden geleni yaptıklarını belirterek, “Zor bir görevi üstlendik. Bu görevi layıkıyla bitireceğiz. Bunun için tüm Ardeşenliler’in desteğini istiyoruz. İlçemizin huzurlu ve daha iyi yaşanabilir bir kent olması anlamında herkese azamı görevler düşüyor. Biz Ardeşen Belediyesi olarak çalışmalarımızı aralıksız şekilde devam ettiriyoruz.” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum