1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Ardeşen'i hayal kırıklığına uğrattılar
Ardeşen'i hayal kırıklığına uğrattılar

Ardeşen'i hayal kırıklığına uğrattılar

Ardeşen halkının büyük umutlarla beklediği Meslek Yüksekokulu'na öğrenci kaydının bu yıl eksiklikler nedeniyle yapılmasının çok zor olduğu açıklandı.

A+A-

Mustafa Özyanık / ARDEŞEN
Rize üniversitesi Ardeşen Meslek Yüksekokulunun ek kontenjan döneminde öğrenci alması için yürüttüğü çalışmalar tüm hızıyla devam ederken Rize üniversite rektörü Nazmi Turan Okumuşoğlu’nun yaptığı açıklama kafaları karıştırdı.
Ardeşen öğretmen evinde yüksekokulun geleceğine ilişkin yapılan toplantıda konuşan Rize üniversite rektörü Nazmi Turan Okumuşoğlu okulun büyük eksiklikleri bulunduğunu vurgulayarak bu şekilde eğitime açılamayacağını söyledi. 

Ardeşen’deki toplantıya Rize üniversitesi rektörü Nazmi Turan Okumuşoğlu ile birlikte Rize Milletvekili Lütfi Çırakoğlu, Ardeşen kaymakamı Cahit Işık, Rize üniversitesi rektör yardımcısı Kemal Sandıkçı, Ardeşen meslek yüksek okulu müdürü Yrd. Doç. Dr. Ahmet İshak Demir, Ardeşen meslek yüksek okul yaptırma ve yaşatma derneği başkanı Mustafa Yazıcı, parti temsilcileri ve sivil toplum örgütleri de katıldı.
Rize üniversite rektörü Nazmi Turan Okumuşoğlu yaptığı açıklamada “Okulumuzda maalesef çok eksiklerimiz var. Bu eksiklikler giderilmeden okulun açılması zor gözüküyor” dedi.
Ardeşen kaymakamı Cahit Işık ise yaptığı açıklamada bazı eksiklerin olduğunu ama bunları gidererek ek kontenjan döneminde öğrenci alacak konuma gelmeleri gerektiğini belirtti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum