1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Ardeşen'i kenetleyen program
Ardeşen'i kenetleyen program

Ardeşen'i kenetleyen program

AK Parti Ardeşen Belediye Başkan Adayı Said Yaşıyan'ın proje tanıtım toplantısı, Ardeşen'i Türkiye çapında temsil eden bürokrat ve önemli isimleri bir araya getirdi.

A+A-

KALABALIK, COŞKU, HEYECAN SALONA SIĞMADI
AK Parti Ardeşen İlçe Başkanlığı'nca Ardeşen Belediyesi Çok Amaçlı Salonu'nda düzenlenen Proje Tanıtım Toplantısı ve İftar Programına 3 Bin kişi katıldı.

said2-003.jpg

Ardeşen'i Türkiye Yüzyılına Taşıyacak Projelerini açıklayan AK Parti Ardeşen Belediye Başkan Adayı Said Yaşıyan, 31 Mart akşamı bu akşamki coşku, heyecan ve mutluluğunun zirvesini yaşayacaklarını söyledi.

said4-001.jpg

Proje Tanıtım Toplantısına Türk Havacılık ve Uzay Sanayii Genel Müdürü Prof. Dr. Temel Kotil, AK Parti Rize Milletvekili Muhammed Avcı, AK Parti Milletvekili Av. Harun Mertoğlu, AK Parti İl Başkanı Hikmet Ayar, 24. Dönem Milletvekili Nusret Bayraktar, 58. Hükümet dönemi Çevre Bakanı İmdat Sütlüoğlu, DOKAP Başkanı Hakan Gültekin, Tarım ve Orman Bakanlığı Şeker Dairesi Genel Müdürü Mümtaz Sinan, İller Bankası Önceki Dönem Başkanı, Müşavir Dr. Mehmet Yerebakan, AK Parti Ardeşen İlçe Başkanı Mustafa Terzi, Metin Yenilmez, BTP Ardeşen İlçe Başkanı Ahmet Kırcan, Rize İl Genel Meclisi Üyeleri İbrahim Önder ve Cumali Hakyemez, Rize Devlet Hastanesi Başhekimi Şaban Ergene, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Adalet Meslek Yüksekokul Sekreteri Recep Yerebakan, Çaykur Çay Tarım Dairesi Başkanı Üzeyir Tekeşin, AK Parti Ardeşen bir önceki dönem Kadın Kolları Başkanı Fatma Okutan, RTE Üniversitesi Personel Daire Başkanı İrfan Serdar, Prof. Dr. Muhammet Yıldız, Hamidiye Çözüm Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Recep Biberoğlu, Tunca Eski Belediye Başkanı Ahmet Topla, Milli Parklar Rize Müdür Yardımcısı Miktat Özyanık, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Destek ve Kalite Hizmetleri Müdürü Murat Aşık, Rize Özel İdaresi Daire Müdürü Dursun Yaşaroğlu, Rize Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı Muhammet Pertek, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Rize İl Müdür Yardımcısı Hızır Osman Aslıyüksek, 53-11 Ardeşen Tarımsal Kalkınma Kooperatif Başkanı Sait Balcı, SS. 2 nolu Nakliyeciler Kooperatif Başkanı Yavuz Pertek, Milli Parklar Eski Başkanı Ahmet Özyanık, ÇAYKUR eski Reklam Müdürü Orhan Kabaoğlu, Rafting Federasyonu Eski Başkanı Fikret Yardımcı, İş İnsanları, muhtarlar, STK Başkan ve üyelerinin yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.

said3-002.jpg

Proje tanıtımı programı AK Parti Ardeşen İlçe Başkanı Mustafa Terzi’nin açılış ve selamlama konuşmasıyla başladı. Protokol konuşmaları sırasıyla; Mümtaz Sinan, Metin Yenilmez, Hakan Gültekin, İmdat Sütlüoğlu, Nusret Bayraktar ve Milletvekili Av. Harun Mertoğlu’nun konuşmasıyla devam etti.

said1-003.jpg

Selamlama konuşmaların ardından AK Parti Ardeşen Belediye Başkan Adayı Said Yaşıyan yoğun alkışlar eşliğinde sahneye gelerek proje tanıtımında bulundu.

kaan1-001.jpg

Proje tanıtım sunumunun ardından Türk Havacılık ve Uzay Sanayii Genel Müdürü Prof. Dr. Temel Kotil sahnede Belediye Başkan Adayı Said Yaşıyan’a Türkiye’nin ilk yerli ve milli uçağı KAAN maketini hediye etti.

kotil.jpg

Toplantıya özel olarak katılan ve Ardeşen’e olan ilgisini dile getiren Kotil,  “İlçeniz çok şirin. Projeler de on numara. Ardeşen’in yeri bende ayrıdır. Beni onure ettiniz, sağ olun. İlçeniz çok şirin. Projeler de on numara. Allah, Belediye Başkan Adayımız Said Yaşıyan’ın bahtını açık etsin. Seçimi alacaklardır. Ben de söz verdim, seçim sonrası çay içmeye geleceğim. İnşallah ilçede iş imkânları da artar.” dedi.

said5-001.jpg

AK Parti Ardeşen belediye Başkan Adayı Said Yaşıyan toplantıya iştirak eden haziranla ilgili bir paylaşım yaparak tüm katılımcılara teşekkür etti.

salon6-006.jpg

Yaşıyan; “Proje Tanıtım Toplantımıza katılarak bizleri onurlandıran Türk Havacılık ve Uzay Sanayii Genel Müdürü, Hemşehrimiz Prof. Dr. Temel Kotil, Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcımız, Milletvekilimiz Muhammed Avcı, Milletvekilimiz Av. Harun Mertoğlu, AK Parti İl Başkanımız Hikmet Ayar, Önceki Dönem Milletvekilimiz Nusret Bayraktar, 58. Hükümet Bakanlarımızdan İmdat Sütlüoğlu, DOKAP Başkanımız Hakan Gültekin, Tarım ve Orman Bakanlığı Şeker Daire Başkanı Sinan, İller Bankası Önceki Dönem Yönetim Kurulu Başkan vekili, Müşavir Dr. Mehmet Yerebakan, AK Parti Ardeşen İlçe Başkanımız Mustafa Terzi, Önceki dönem ilçe başkanlarımızdan Metin Yenilmez, uzaktan yakından programımıza teşrif eden kıymetli misafirlerimize ve Aziz Ardeşen'imizin güzel insanlarına teşekkür ediyorum. Rabbim bizleri size mahcup etmesin.” paylaşımında bulundu.

said7-001.jpg

Proje tanıtımı ve İftar programı, Ardeşen sevdası ile yola çıkan AK Parti Ardeşen Belediye Başkan Adayı, Belediye ve İl Genel Meclisi üyelerinin sahneye çağırılması ve Büyük Ardeşen pozunun verilmesiyle tamamlandı.

salon11-002.jpg

Programa gelen kalabalığın salona sığmaması üzerine salon dışında da masalar açılarak, toplantıya gelen vatandaşların İftara açmaları sağlandı.

salon12.jpg

AK Parti Ardeşen Belediye Başkan Adayı: Said Yaşıyan
AK Parti Ardeşen Belediye Meclis Üye Adayları: 
1-Av. Mustafa Buçan (Avukat)
2-Hasan Balcan (İş İnsanı, Harita Mühendisi)
3-Muhammet Kahvesi (Ekonomist, İş İnsanı))
4-Muhammet Yazıcı (Yönetici, İşletmeci)
5-Maksur Çakır (Esnaf)
6-Fatma Kulaber Kesimal ( Kamu Yönetimi)
7-Arif Ofluoğlu (Mimar)
8-İbrahim Memoğlu (Minibüsçüler Kooperatif Başkanı)
9-Cemile Güner Çırakoğlu (Usta Öğretici)
10-Mustafa Yüksel (Ekonomist, İnşaat Teknikeri)
11-Aydın Solmaz (İş İnsanı)
12-Fatih Kesti (Doğal Gaz Teknikeri)
13-Selime Yılmaz (Ev Kadını)
Kontenjan Adayları:
1-Serkan Esirgemez (İş İnsanı)
2-Zafer Sual ( İnşaat Mühendisi)

salon9-002.jpg

AK Parti Ardeşen İl Genel Meclis Üye Adayları:
1-Muharrem Delibaş (Esnaf)
2-Mehammet Emin Yenilmez (İşletmeci)
3- Nihat Gürsoy (Esnaf)

salon10-002.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum