1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Ardeşen'i üzen ölüm: Vahittin Hoca hayatını kaybetti.
Ardeşen'i üzen ölüm: Vahittin Hoca hayatını kaybetti.

Ardeşen'i üzen ölüm: Vahittin Hoca hayatını kaybetti.

Ardeşen'in tanınmış din alimlerinden Vahittin Uluşahin hayatını kaybetti.

A+A-

Edinilen bilgiye göre, iftar sonrası geçirdiği kalp krizi sonucu Kaçkar Devlet Hastanesine kaldırılan, Ardeşen'in tanınmış hocalarından Vahittin Uluşahin, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Vahittin Uluşahin Hocanın ani ölümü, başta ailesi olmak üzere Ardeşen kamuoyunu derinden üzdü.

Uuluşahin Hocanın cenazesi, yarın (17 Haziran Cumartesi), Ardeşen Merkez Camiinde kılındıktan sonra Aile kabristanlığına defnedilecek.

cen2-006.jpg

CENAZEDE MAHŞERİ KALABALIK

Ardeşen Merkez Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Uluşahin'in cenazesi Ardeşen'e bağlı Kurtuluş Köyü'nde aile kabristanlığına defnedildi.

cen1-006.jpg

Merkez Camii'nde kılınan cenaze namazına Ardeşen Kaymakamı Emrah Yılmaz, Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin ve binlerce kişi katıldı.

cen4-004.jpg

Cenaze namazını Hamit Yıldırtan kıldırdı. Yıldırtan, cenaze namazı öncesinde yaptığı konuşmada gözyaşlarına hakim olamadı.

cen3-005.jpg

Ardeşen'in ve bölgenin manevi mimarlarından olan din alimi Vahittin Uluşahin Hoca yetiştirdiği öğrencilerle birlikte toplum nezdinde hatırı sayılır bir din adamı olarak ilgi görüyordu.

cen5-004.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
10 Yorum