1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Ardeşen'in futbolcu kızları iddialı
Ardeşen'in futbolcu kızları iddialı

Ardeşen'in futbolcu kızları iddialı

Ardeşen Mesut Karaoğlu İlköğretim Okulu Kız Futbol takımı, Erzincan’da yapılacak olan gurup birinciliği müsabakaları için iddialı.

A+A-

Naci GÜVEN - Rize Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Mart ayında Rize’de yapılan Yıldız Kızlar Futbol Turnuvası’nda il birincisi olan Ardeşen Mesut Karaoğlu İlköğretim Okulu 09–13 Nisan tarihleri arasında Erzincan’da yapılacak olan gurup birinciliği müsabakaları için bu ile gitti.
Guruplarda Rize’yi temsil etmekten gurur duyduklarını belirten Okul müdürü Metin Ermiş, “Öncelikle bölgemizde kız futbol takımını oluşturmamız kolay olmadı. Daha sonralarda ise onları yadırgayan anne-babaları da şimdi en büyük destekçileri oldular. Ayrıca kız futbol takımının oluşturulmasında bizlere yardımcı olan Ardeşen Kaymakamı Cahit Işık, Milli eğitim Müdürümüz Ayhan Şeşen ve Okul Aile Birliği Başkanı Cengiz Kaptan ile velilerimize çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Erzincan’da başarılı olacaklarını ifade eden Okul müdürü Ermiş, “Buradaki gurupta Rize, Malatya, Erzincan, Trabzon ve Van İllerinin takımlarıyla karşılaşacağız. Turnuvada dereceye girecek olan takım Eskişehir’de yapılacak Türkiye şampiyonasına katılma hakkını da kazanmış olacak. Biz takımımıza güveniyoruz. Erzincan’a iddialı olarak gittik. Şampiyon olacağımıza inanıyoruz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
18 Yorum