1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. ARDEŞENSPOR

  4. ARDEŞEN'İN İNTİKAMI FARKLI OLDU!
ARDEŞEN'İN İNTİKAMI FARKLI OLDU!

ARDEŞEN'İN İNTİKAMI FARKLI OLDU!

Ardeşen GSK, Türkiye Kupasında 1 gol farkla yenilerek kupadan elendiği rakibi İzmir BŞB'yi deplasmanda 9 farkla mağlup etti.

A+A-

Ö. FARUK ZENGİNAL
Türkiye Kupasında tek gol farkıyla İzmir’e mağlup olarak kupadan elenen Ardeşen GSK,  bu acısını lig maçında farklı çıkararak İzmir’e tarihi bir hezimet tattırdı.

Türkiye Hentbol Bayanlar Süper Ligi’nin 10. haftasında İzmir Büyükşehir Belediyespor’a konuk olan Karadeniz temsilcisi Ardeşen GSK, karşılaşmadan 30 – 21 galip ayrıldı.

İzmir Celal Atik Spor Salonunda oynanan karşılaşmanın birinci yarısı da 14–11 Ardeşen GSK üstünlüğüyle tamamlandı.

ardesen1.20140104205024.jpg

KIRMIZI KART ŞOKU!

Maçın 5. dakikasında beklenmedik bir kırmızı kart gören Ardeşen GSK’nın Romen oyuncusu Ioana Manoila diskalifiye olurken, maçı tribünden izledi.

Özellikle maçın ilk devresinde hakemin verdiği 2 dakika cezaları sonucu karşılaşmanın önemli bir bölümünü eksik oynayan Ardeşen GSK, ilk devrenin son dakikalarında sahadaki 7 kişilik rakibine karşı 4 kişi mücadele etmek zorunda kaldı.

ARDEŞEN, ÜSTÜNLÜĞÜNÜ HİÇ KAYBETMEDİ

Maç boyunca skor farkını korumasını bilen Ardeşen GSK, gördüğü iki dakika cezalarına rağmen oyundan kopmadı ve İzmir’in farkı kapatmasına müsaade etmedi.

İkinci yarı oyuna daha güçlü başlayan Ardeşen GSK, rakibin hatalarını değerlendirerek puan farkını açtı. Karşılaşmanın sonunda üst üste ataklarla rakibini çaresiz bırakan Bordo-Beyazlılar salondan 9 sayılık farkla İzmir’e tarihi bir hezimet tattırdı.

SALON: Celal Atik
HAKEMLER: Murat Çelik, Cengiz Ömer
İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ: Berna, Yasemin Güler 3, Gonca, Şeyma 1, Sibel 1, Fatma 1, Burcu 4, Ümmü 1, Seda 1, Aslı 6, Duygu 2, Esin 1
RİZE ARDEŞEN GSK: Jelena, Kübra 4, Perihan 5, Rüveyda 2, Neslihan 14, Maria 2, Olga 4, Aylin, Mehtap
İLK YARI: 11-14 (Ardeşen lehine)
İKİ DAKİKA CEZASI: Yasemin, Gonca, Burcu, Ümmü (İzmir Büyükşehir Belediyespor), Kübra, Rüveyda, Neslihan, Maria, Olga(Ardeşen)
KIRMIZI KART: Ioana (dk. 5)
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız