1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. ARDEŞENSPOR

  4. Ardeşen'in sahası sentetikleşiyor
Ardeşen'in sahası sentetikleşiyor

Ardeşen'in sahası sentetikleşiyor

Ardeşen ilçesindeki futbol sahasının sentetik çimle kaplanması için çalışma başlatıldı.

A+A-

Rize Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer Yılmaz, sentetik çimle kaplama çalışmaları devam eden Ardeşen sahasında ilçe müdürü Sultan Rauf Oğuz ile incelemelerde bulundu.

Yılmaz, özellikle Doğu Karadeniz'de tüm sahaların sentetik çim yüzeyli hale getirilmesinin doğru bir uygulama olduğunu belirterek, ''Göreve geldiğimde genel müdürlüğümüzün de uygulaması çerçevesinde sentetik çim yüzeyli sahalar üzerinde bir araştırma yaptık. Araştırma sonucunda çok yağış alan bölgelerdeki sentetik sahaların çok uygun olduğunu saptatık'' dedi.

Bu nedenle ildeki sahaların çamurdan kurtarılması için sentetik çim yüzey kaplama çalışmalarını başlattıklarını ifade eden Yılmaz, ''Bu kapsamda hem mevcut futbol sahalarını hem de yeni yaptığımız futbol sahalarını sentetik çimle kapladık. Rize'de yaklaşık 3 yıllık süre içerisinde 6 futbol sahasının sentetik çimle kaplanma çalışması tamamlandı'' diye konuştu.

Son olarak Ardeşen'deki futbol sahasının sentetik çim ile kaplanması için çalışma başlattıklarını kaydeden Yılmaz, sahanın aralık ayı sonunda hizmete girmesinin planlandığını söyledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum