1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Ardeşenli gençlerden açık destek
Ardeşenli gençlerden açık destek

Ardeşenli gençlerden açık destek

Ardeşenli gençler, kurdukları ‘Gönüllü gençlik komitesi’ ile AK Parti Ardeşen Belediye Başkanı Mümtaz Sinan’a destek bildirisi yayınladılar.

A+A-

29 Mart yerel seçimleri öncesi bir grup gencin oluşturduğu grup, Ardeşen belediye başkanı Mümtaz Sinan'ı destekleme kararı aldı.

Gönüllü gençlik komitesi adına konuşma yapan Muhammet Kutanoğlu, Ardeşen siyasetinde oynanan oyunlar karşısında Mümtaz Sinan'ın büyük bir sorumluluk taşıdığını söyleyerek, “Biz gençler olarak bu yükünüzü hafifletmeye gönüllü olarak, sizin bulunduğunuz her yerde vereceğiniz göreve hazır olduğumuzu bilmenizi istiyoruz. İlçemizin kalkınmasında, siyasi geleceğinde, gençlere verdiğiniz önem ve destekten dolayı size müteşekkiriz. İlçemizin kalkınmasına sizin gibi genç, dinamik, ufku açık bir başkanımız öncülük yaptığı için çok şanlıyız. Bu nedenle farklı siyasi görüşlere mensup arkadaşlarımızla aynı dinamizm ve heyecanla güzel Ardeşenimiz'in daha güzele, iyiye gitmesi için sizin gibi genç bir başkanla yolumuza devam etmek arzusundayız. Bizler şahsi çıkar ve menfaat arkasına sığınan gençlik değil, Ardeşen'in çıkarları doğrultusunda hareket eden gençlik topluluğu olduğumuzu belirmek isteriz” dedi.

Ardeşen Belediye Başkanı Mümtaz Sinan ise yaptığı açıklamada “Burada bu genç topluluğu, bu heyecanı gördükten sonra, genç yaşta siyaset hayatına başlayıp bu güne kadar sürdürdüğüm 15 yıllık yükümün ağırlığı ile yorgunluğunun bir anda yok olup gittiğini bilmenizi isterim. Ben siyasete başladığımda sizlerle yaşıt durumdaydım. Bugün burada baktığımda kendimi sizde görüyorum. Ben de siz yaşlarda siyasete başladım ve sizleri hiç ihmal etmedim. Buradaki bu topluluğun da gençleri ihmal etmediğimizin bir göstergesi olduğu kanaatindeyim. Ardeşen'in, ufku açık gençlerle daha güzel yarınlara kavuşacağını umut ediyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
25 Yorum