1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Ardeşenli iki isim aday adayı oluyor
Ardeşenli iki isim aday adayı oluyor

Ardeşenli iki isim aday adayı oluyor

TİHEK Üyesi Avukat Harun Mertoğlu ile Doç. Dr. Kemal Şamlıoğlu, AK Parti’den Rize Milletvekilliği aday adaylığı için görevlerinden istifa ettiler.

A+A-

Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurulu (TİHEK) Üyesi Avukat Harun Mertoğlu ile Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Genel Sekreteri, Cumhurbaşkanlığı Eğitim ve Öğretim Politikaları Kurulu Üyesi Doç. Dr. Kemal Şamlıoğlu’nun, AK Parti’den Rize Milletvekilliği aday adaylığı için başvuruda bulunacakları öğrenildi.

Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Genel Sekreteri ve Cumhurbaşkanlığı Eğitim ve Öğretim Politikaları Kurulu Üyesi Doç. Dr. Kemal Şamlıoğlu, Rize Milletvekili Aday Adayı olmak için görevlerinden istifa ettiğini açıkladı.

samlioglu.jpg

Şamlıoğlu, yaptığı açıklamada, şu ifadelere yer verdi:“14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan 28. Dönem Milletvekili Genel Seçiminde AK Parti'mizden Rize Milletvekili adaylığı için görevlerimden istifa ettim. AK Parti Rize İl Başkanlığımızda aday adaylık başvurumuzu en yakın zamanda gerçekleştirmek üzere yola çıktık. Seçimlerin başta Rize'miz olmak üzere, ülkemiz ve bütün insanlık için hayırlar getirmesini Cenab-ı Hak'tan niyaz ediyorum.”

harun.jpg

Avukat Harun Mertoğlu’un da istifa ederek Perşembe günü AK Parti Rize İl başkanlığına başvurusunu yapacağı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum