1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. ARDEŞENSPOR

  4. Ardeşenli minikler garantiledi
Ardeşenli minikler garantiledi

Ardeşenli minikler garantiledi

Pazarspor'u 3-1'le geçen Ardeşenspor minik takımı, Minikler Rize İl Birinciliğinde son maç öncesi ilk 2'yi garantiledi...

A+A-

Ardeşenspor Minik Takımı, Rize İl Şampiyonasında ilk 2'yi garantileyerek grup maçlarına gitmeyi garantiledi.

Grup maçlarında Rize'yi temsil edecek olan takımın teknik direktörü İmdat Batumoğlu, başarının anahtarının altyapı olduğunu belirterek, ''Bu bilinç ve inançla talebelerimle birlikte prensipli bir şekilde çalışarak hak ettiğimiz yere geldik.'' dedi.

Elde edilen başarının, özverili çalışan çocuklara ait olduğunu ifade eden Batumoğlu, ''Bu başarılarından dolayı onları tebrik ediyor ve gözlerinden öpüyorum. Ayrıca çocuklarımızın ailelerine de gösterdikleri ilgiden ötürü kulübüm adına teşekkür ediyorum.'' diye konuştu.

Kulüp başkanı Mehmet Çırakoğlu ise elde edilen başarının Ardeşen ve Rize'nin başarısı olduğunu dile getirerek, ''Bu başarıda emeği geçen başta hocamız ve başarının gerçek mimarı olan çocuklarımıza teşekkür ediyorum. Başarı,yöneticisi, hocası, sporcusu ve en önemlisi seyircisiyle gerçekleşir. Onun için takımımıza hep birlikte sahip çıkalım'' dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
8 Yorum