1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Ardeşenli miniklerden yangın söndürme heyecanı
Ardeşenli miniklerden yangın söndürme heyecanı

Ardeşenli miniklerden yangın söndürme heyecanı

Ardeşen Anaokulu öğrencileri, Kaçkarlar itfaiye birliğine düzenlenen geziye katılırken maket ev yangını söndüren minikler burada büyük heyecan yaşadı!

A+A-

Ardeşen Atatürk Anaokulu, ‘sevimli dâhiler, çalışkan arılar’ sınıfı 5-6 yaş grubu öğrencileri hem acil durumlarda yapılacaklarını öğrenmek hem de bir meslek olarak önemini kavrayıp anlamak için Kaçkarlar Bölge İtfaiye Birliğinin Ardeşen’deki birimini gezdiler.

mnk1.jpg

İtfaiyeciler minikleri, güler yüzleri ve kıyafetleri ile karşılarken, gezide çocuklar; yangında veya acil durumlarda itfaiyenin önemini gözlemleyip olayı daha iyi kavramak konusunda uzman personelin bilgilerinden yararlandı.

mnk2.jpg

Minikler, itfaiye araçlarının içerisinde oturma fırsatı yakalarken, arabaların içerisinde bulunan materyalleri incelediler.

mnk3.jpg

Ev görselindeki yangınları İtfaiye Merkezindeki maket ev üstünde söndürerek canlandıran öğrenciler, burada büyük bir heyecan yaşadı.

mnk4.jpg

mnk5.jpg

mnk6.jpg

mnk7.jpg

mnk8.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum