1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Ardeşenliler Derneği’nde bayrak değişimi
Ardeşenliler Derneği’nde bayrak değişimi

Ardeşenliler Derneği’nde bayrak değişimi

İstanbul Ardeşenliler Derneği'nde bugün yapılan olağan genel kurulda başkanlığa İsmail Hakki Bayraktutan getirildi.

A+A-

Fatih Sultan Kar / İST.
Mahmut Dayı Sokak No:2 Bademlik Halıcıoğlu İstanbul adresindeki kendi mekânında faaliyetlerini sürdüren Ardeşenliler Kültür ve Dayanışma Derneği olağan genel kurulu yapıldı.

Divan başkanlığını Av. Sibel Keskin, başkan yardımcılığını Av. Emrullah Gözcü ve kâtipliğini Suat Sarı’nın yaptığı kongre sonucunda Ardeşenliler Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanlığı’na İsmail Hakkı Bayraktutan seçildi.

ard1.jpg

Kongreye,  Adli Tıp Kurumu Başkan Yardımcısı Hızır Aslıyüksek, Özel Okullar Derneği Başkan Yardımcısı Adem Yıldırtan, Ardeşenliler Kültür ve Dayanışma Derneği eski başkanları Tahsin Ocaklı, Dr. Niyazi Üstoğlu, Dr. Orhan Özyurt ve çok sayıda Ardeşenli katıldı.

ard2.jpg

Özyurt: Desteğe devam
Başkanlık görevini İsmail Hakkı Bayraktutan’a devreden Dr. Orhan Özyurt yaptığı konuşmada “Ardeşen bizim sevdamızdır. Ardeşen’e, Ardeşenli’ye hizmet için yola çıkmıştık. Çalışmalarımızda bize destek olan, yanımızda olan herkese teşekkür eder, yeni seçilen arkadaşlara başarılar dilerim. Elimden geldiğince yanlarında olacağım” dedi.

ard3.jpg

Daha büyük ve kullanışlı bir yer satın alacağız
Ardeşenliler Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanlığına seçilen İsmail Hakkı Bayraktutan ise “Sizlerin desteğiyle derneğimizi daha iyi bir noktaya getirmek için çalışacağız. Dernek çalışmalarımızı daha iyi yapabilmek için yeni ve daha büyük bir dernek yeri satın alma düşüncesini hep beraber yerine getireceğiz. Bütün çalışmalarımız sizlerin düşüncelerine açık olacak” diye konuştu.

Kongrede söz alan eski başkanlardan Tahsin Ocaklı, herkesi Bağlarbaşı Kültür Merkezi’nde düzenlenecek olan Ardeşenspor Gecesi’ne davet etti.

ard4.jpg

Yeni seçilen yönetim kurulu üyeleri
İsmail Hakkı Bayraktutan Başkanlığı’ndaki yeni yönetim ise şu isimlerden oluştu;  Nazım Ardişen, Emin Ali Önder, Rıfat Akgenç, Erdal Kalender, İmdat Terzioğlu, Tevfik Güner, Ömer Ocakçı, Muhammet Koçoğlu, Cemal Uzunhasan, Av. Sibel Tekin ve Fatma Dereci.

Denetleme kurulu üyeliklerine Osman Ön, Ali Yenilmez, Orhan Özyurt, disiplin kurulu üyeliklerine de Ahmet Önçırak, Adem Yıldırtan ve Hızır Aslıyüksek seçildiler.

ard5.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız