1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. ARDEŞENSPOR

  4. ARDEŞENSPOR BAL İÇİN GÜN SAYIYOR
ARDEŞENSPOR BAL İÇİN GÜN SAYIYOR

ARDEŞENSPOR BAL İÇİN GÜN SAYIYOR

Ardeşenspor Kulüp Başkanı Mehmet Çırakoğlu adım adım Bölgesel Amatör Lig’e (BAL) yaklaştıklarını söyledi.

A+A-

Önceki yıl BAL'da mücadele veren Ardeşenspor, hedefini 3. Lig olarak belirlerken, aldığı başarısız sonuçlarla amatör kümeye düşmüştü.

Bu sezon yeniden yapılanmaya giden Ardeşenspor'da Pazarspor alt yapısının iki önemli hocası İsmail Payal ve Kadem Morgül göreve getirilerek hedef konulmuştu.

Play-off gurubunda oynadıkları 4 maçı da kazanan Lider Ardeşenspor adım adım Bal ligine yaklaşırken Başkan Mehmet Çırakoğlu önlerinde tek engel kaldığını söyledi.

ard12.jpg

Pazar günü 2. sıradaki İl Özel İdaresi takımıyla son maça çıkacaklarını ifade eden Çırakoğlu, “Rakibimizle aramızda 3 puan fark var. Maçı kazanmamız veya beraberlikle bitirmemiz halinde Kalkanderespor ile BAL’a yükselme maçı oynayacağız. Play-off’ta Ardeşengücü’nü 2-1, Tunca Beldesi ile Rize Belediyesi’ni aynı sonuçla 3-0 ve Fındıklıspor’u da 5-1 yenerek son karşılaşmaya geldik. Önümüzde tek Özel İdare maçı kaldı. Aramızda 3 puan var ve Özel İdare’yi yenmemiz halinde 1 hafta sonra Bal liginde mücadele eden Kalkanderespor ile karşılaşacağız” dedi.

Çırakoğlu artık tünelin ucunu gördüklerini belirterek “Artık Play-off’u geçmek istiyoruz ve tek engelimiz Kalkanderespor. Kalkandere ekibi yıllardır aynı yerde sayıyor ve bir adım ilerleyemedi. Bundan böyle Bölgesel Amatör Ligi’nde biz yer almak istiyoruz. Kalkanderespor maçı bizim için önemli ve bu maçı mutlaka kazanarak tünelin sonunu görmek istiyoruz. Ardeşen olarak buna hazırız, bu tünel geçilecek” diye konuştu.

Hafta sonu oynanacak İL Özel İdare-Ardeşenspor müsabakasında Ardeşenspor maçtan beraberlik veya galibiyetle ayrılırsa Rize 1. Amatör Küme Play-off Şampiyonu olacak. BAL’da Rize takımlarından Ligi sıralamada Çayelispor’un altında bitiren Kalkanderespor ile tek maç baraj müsabakası oynayacak. Galip gelen takım gelecek yıl Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek. Baraj maçında mağlup olan takım Yerel Lig 1.Amatör Küme'de mücadele edecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
3 Yorum