1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. ARDEŞENSPOR

  4. ARDEŞENSPOR OKTAY ÇEVİK İLE ANLAŞTI
ARDEŞENSPOR OKTAY ÇEVİK İLE ANLAŞTI

ARDEŞENSPOR OKTAY ÇEVİK İLE ANLAŞTI

BAL'a çıkan Ardeşenspor 3. Lig yolunda ilk flaş adımı atarak Oktay Çevik'i hocalığa getirdi. Çevik'ten iddialı açıklamalar: Ardeşen ayağa kalkacak:

A+A-

PAZAR53
Ardeşenspor, 3. Lig’e yükselme yolunda ilk dev adımı atarak ünlü teknik adam Oktay Çevik ile anlaşmaya vardı. Pazar53 editörünün sorularını cevaplayan Çevik, Ardeşenspor’un teklifini kabul ettiğini ifade ederek, “Memleketime bir borcum vardı. Borcumu ödemeye geliyorum. Ardeşen’i ayağa kaldıracağız. Geleceğim ve borcumu ödeyeceğim” dedi.

MURAT HACIOĞLU İLE ANLAŞTI

3. Lig’e çıkmak için her türlü fedakârlığı yapacaklarını da kaydeden Çevik, “Çok iyi bir kadro kuracağız. Sıfırdan bir ekiple yola çıkacağız. Fenerbahçe ve Rizespor’da da forma giyen memleketimizin oyuncusu Murat Hacıoğlu dahil olmak üzere flaş isimlerle lige başlayacağız. Mehmet Narin ve Kaleci Selçuk Görmüş de listemizdeki oyuncular. Çok iyi bir ekip kuracağız ve Ardeşen’e futbol heyecanını gerçek anlamda tattıracağız.” ifadelerini kullandı.

BAŞKAN’IN HEYECANI BENİ ETKİLEDİ

Ünlü teknik adam Oktay Çevik, Ardeşenspor Başkanı Mehmet Çırakoğlu’nun teklifi ve heyecanı karşısında memleketinin takımını çalıştırmayı kabul ettiğini kaydederek, “Bu sezon 2. Lig takımlarından ciddi teklifler almama rağmen, sayın başkanın heyecanı ve memleketime olan vefa borcum ağır bastı. Yardımcı hocamız, takımı şampiyon eden İsmail Payal ve yine kaleci hocamız Tahir Aksoy olacak.” şeklinde konuştu.

15 HAZİRAN’DA GELİYOR

Oktay Çevik, BAL’da sezonun geç başlamasına rağmen, kendilerinin erkenden mesaiye başlayacağını söyleyerek, “15 Haziran’da Ardeşen’e gelerek çalışmalara başlayacağız. Fiziki şartları, stat ve antrenman alanlarını yeniden şekillendireceğiz. En başta tamamen tam profesyonel bir anlayışı hakim kılacağız. Tüm birikimlerimi memleketimin menfaatleri için harcayacağım. Tek hedefimiz 3. Lig olacak. Ardeşen’i ayağa kaldıracak ve vefa borcumu ödeyeceğim. Bizimle birlikte Ardeşen’de futbol heyecanının tavan yapacağına inanıyorum. Hep beraber kenetleneceğiz ve Ardeşenspor’u 3. Lig’e taşıyacağız” dedi. (Kaynak: pazar53.com)
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
3 Yorum