1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. ARDEŞENSPOR

  4. Ardeşenspor tesislerine teftiş
Ardeşenspor tesislerine teftiş

Ardeşenspor tesislerine teftiş

TFF Trabzon İl Müdürü Hasan Gençoğlu, bu yıl Bal Ligi'nde mücadele verecek olan Ardeşenspor'un tesislerinde incelemelerde bulundu.

A+A-

TFF Trabzon İl Müdürü Hasan Gençoğlu 2011-2012 sezonunda Bal Ligi’nde mücadele verecek olan Ardeşenspor’un maçlarını oynayacağı Vali Erdal Ata stadını teftiş amacıyla ziyaret etti.

Beraberinde Rizespor Yönetim Kurulu Üyesi Bekir Mete ile beraber statta incelemelerde bulunan Hasan Gençoğlu’nu Ardeşenspor Kulüp Başkanı Mehmet Çırakoğlu, Muhasip Yönetici Özcan Kaptan ve Genel Kaptan Asım Müftüoğlu karşıladı. Stadın tribünleri ve soyunma odalarını gezen teftiş heyeti statta Bal Ligi için gerekli olan kriterleri kulübe iletti.

38834

Ardeşenspor Kulübü hakkında bilgi alan Gençoğlu ve berberindeki heyet, Ardeşenspor’un gerek tesisleri gerekse bölgede örneği olmayan 3 yıldızlı oteli ile kurumsal yapısını takdir ettiler.

38835

Heyet, Bal Ligi’ndeki Ardeşenspor’un 3. Lige oynayacak sağlam bir kadrosu ve kurumsal yapılanması olduğunu ifade ederek bunun da Ardeşenspor’a mutlaka başarı getireceğine inandıklarını söyleyerek takıma başarı dilediler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum