1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. ARDEŞENSPOR

  4. Ardeşenspor yeni sezonu açtı
Ardeşenspor yeni sezonu açtı

Ardeşenspor yeni sezonu açtı

Rize’nin Bal Ligi’ndeki temsilcisi Ardeşenspor, sezon açılışında, Rizespor A2 Takımı ile yaptığı hazırlık maçında 0–0 berabere kaldı.

A+A-

Ömer Faruk Zenginal
Ardeşenspor, 2011- 2012 sezon açılışını gerçekleştirdi. Ardeşen Vali Erdal Ata Stadyumu’ndaki açılışta Çaykur Rizespor A2 takımı ile karşılaşan Ardeşenspor maçı 0–0’lık eşitlikle tamamladı.

Sezonu Rizespor A2 Takımı ile yaptığı hazırlık maçıyla açan Ardeşenspor, maç öncesi Ardeşen Vali Erdal Ata Stadyumu’nda A Takımı ve alt yapısını tanıtarak adeta rakiplerine gözdağı verdi.

Sezon öncesi ciddi bir transfer dönemi geçiren Ardeşenspor kadrosuna dâhil ettiği birçok profesyonel futbolcu ile 3. Lig’i hedefliyor.

39012

Kulüp Başkanı Mehmet Çırakoğlu ilk olarak hedeflerinin 3. Lig Olduğunu belirterek, “Geçen yıl ilk hedefi 4. Lig olarak belirlemiştik ve bu hedefimize başarılı bir şekilde ulaştık. Şimdiki ilk hedefimiz 3 Lig. Bu hedefe de başarılı bir şekilde çıkacağımıza inanıyorum. Bugün burada gelecekte hedeflediğimiz başarılarımızın temelini atıyoruz. Dışarıda 50 bin, içeride 50 bin, toplamda 100 bin Ardeşenli olarak Ardeşenspor’umuza destek çıkmalıyız. Ardeşenspor’umuzu Bank Asya’ya kadar taşımalıyız.” dedi.

39013

“Kulübümüz bünyesinde yapılan bu çalışmaların tek amacı il olmaya namzet Ardeşen’i ve büyük Ardeşenspor’u oluşturmaktır” diyen Başkan Çırakoğlu, “Büyük Ardeşenspor için de ilk olarak bize yakışır tesislerin kulübe kazandırılması gerekiyordu. Kulüp olarak geçmişten gelen birikime ve herhangi bir taşınmaza sahip olmadığımızdan dolayı kurulması düşünülen tesis için geniş bir alana ihtiyaç duyulmuştur. Girişimlerim sonucu atıl durumda olan İlçe Mal Müdürlüğüne ait arazinin Ardeşenspor’a kazandırılması için çalışmalar başlatıldı. 3 yıl süren yoğun ve zorlu mücadelenin sonunda atıl durumda olan bu arazinin kulübümüze kiralanmasını sağlandık. 12 Nisan 2007 yılında Maliye Bakanlığı ile yapılan protokol ile 49 yıllığına kiralanan arazinin üzerine, spor kompleksi yapılmak şartıyla sözleşme imzalandı. Yapılan bu çalışmalar neticesinde, 2000 yılında söylenen; kişilere muhtaç olmayan, kalıcı, gerçekçi, geliri olan Ardeşenspor’u oluşturmak için tarihi süreç başlatılmış oldu. Yapımı biten Ardeşenspor Sosyal Tesisleri halı saha ve içersinde bulunan kafeterya ile bölge insanının, gençlerin, sporseverlerin hizmetine sunulmuştur. Ve yine yapımı biten Ardeşenspor tesisi olan Patulya Otel geçen kısa zamanda bölgede turizmde aranan bir marka olmuş, bölge turizmine çok büyük katkılar sunmaya devam etmektedir.” şeklinde konuştu.

39014

39015

39016

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
4 Yorum