1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. ARDEŞENSPOR

  4. Ardeşenspor'dan merhum kaptana vefa örneği
Ardeşenspor'dan merhum kaptana vefa örneği

Ardeşenspor'dan merhum kaptana vefa örneği

Ardeşenspor’un kaza sonucu hayatını kaybeden kaptanı Temel Türkoğlu ölümünün 5. Yılında Ardeşenspor kulübü tarafından organize edilen anlamlı bir programla anıldı. Anlamlı programda alt yapıda yetişen 40 başarılı öğrenciye de plaket verildi.

A+A-

Ardeşenspor alt yapısında yetişen hem spor hem de okudukları okulda başarılı olup takdir belgesi alan 40 kız ve erkek sporcuya Patulya otelde düzenlenen programda teşekkür plaketi verildi.

ard5-003.jpg

Plaket törenine Ardeşen Kaymakamı Emrah Yılmaz, Belediye Başkanı Hakan Gültekin, Ardeşenspor kulübü As başkanı Mehmet Çırakoğlu, AK Parti Ardeşen ilçe başkanı Sadık Bayraktar, AK Parti il genel meclis üyesi Zekeriya Bozkan, antrenörler, sporcular ve sporcu aileleri katıldı.

ard6-003.jpg

Tören sonrası protokol, sporcular, sporcu yakınları ve Ardeşenli vatandaşlar, 2011’de geçirdiği üzücü kaza sonrasında hayatını kaybeden Ardeşenspor’un efsane kaptanı Temel Türkoğlu’nu, ölümünün 5. yıl dönümünde anmak için Ardeşen’deki mezarı başına hareket ettiler.

ard4-003.jpg

Ardeşen Kaymakamı Emrah Yılmaz, belediye Başkanı Hakan Gültekin, Ardeşenspor As başkanı Mehmet Çırakoğlu, Ardeşenspor futbol Şube Sorumlusu Asım Müftüoğlu, Ardeşenspor antrenörleri Ardeşenspor kız ve erkek futbol takımı sporcuları efsane kaptan Temel Türkoğlu’nu mezarı başında dualar okunduktan sonar mezara güller bırakarak andılar.

ard3-004.jpg

ard2-004.jpg

ard1-004.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum