1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. ARTVİN

  4. Arhavi Belediyesi'nden kaynaşma
Arhavi Belediyesi'nden kaynaşma

Arhavi Belediyesi'nden kaynaşma

Arhavi Belediyesi’nin geleneksel dayanışma ve kaynaşma gecesi bu yıl da coşkulu bir şekilde gerçekleştirildi.

A+A-

Belediye Başkanı Musa Ulutaş ve belediye meclisi üyelerinin katıldığı yemeğe belediye personeli de eşleri ve çocuklarıyla birlikte geldi.
Arhavi Belediye Başkanı Musa Ulutaş, gecede yaptığı konuşmada, "Arhavi Belediyesi tek yürek olarak ilçe halkına ve Arhavi’mizin her köşesine hiçbir ayrım yapmadan hizmet götürmektedir. Bu hizmetlerin sunulmasında sizlerin emeği bizim açımızdan çok önemlidir ve her şeyden önce gelmektedir. Personelimizi topyekûn burada görmekten son derece mutlu oldum. Hepinize hoş geldiniz diyorum" dedi.
Gecede hizmetlerini anlatan Başkan Ulutaş, Arhavi’nin önümüzdeki günlerde çok önemli bir festivale ev sahipliği yapacağını bildirirken "Bu güzelliği sizlerle beraber yaşayacağız. Misafirlerimize en iyi şekilde ev sahipliği yaparak festivali başarıyla sona erdireceğimizi ümit ediyorum" dedi.
Daha sonra omuzlara alınan Başkan Ulutaş için "En büyük başkan bizim başkan!" tezahüratları yapıldı.
Dayanışma ve kaynaşma gecesinde belediye personeli, yakınlarıyla birlikte gecenin ilerleyen saatlerine kadar gönüllerince eğlendiler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız