1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. ARTVİN

  4. Arhavi’nin çehresi değişti
Arhavi’nin çehresi değişti

Arhavi’nin çehresi değişti

Karadeniz yolu kapsamında değişime uğrayan Arhavi sahillerinde yeni dikilen palmiye ağaçları adeta ilçenin yüzünü değiştirdi.

A+A-

Yasin BAŞALMAZ - Arhavi Belediye başkanı Musa Ulutaş, sahili yolu boyunca dikimi gerçekleştirilen Palmiye- Zakkum ve Çam ağaçlarının baharla birlikte filizlendiğini belirterek, “Sahildeki sosyal kentlerden biri olan ilçemizde sahil yolu kapsamında başlayan çalışmaların devamında böyle bir projelendirme gerçekleştirdik. Gençlerimiz sahil boyunda palmiye ağaçlarının arasında mutlu huzurlu şekilde gezebiliyorlar. Bir yanda deniz, bir yanda doğa. Akşamları ve hafta sonları bütün Arhavili vatandaşlarımız aileleri, arkadaşları ve çocuklarıyla birlikte sahil boyu yürüyüş yapmaya başladılar. İlçemizin uluslararası bir geçiş güzergâhı olması da bu vitrini önemli kılıyor” dedi.

Sahilin İzmir kordon boyunu andırdığını ifade eden Arhavililer de Başkan Ulutaş’a teşekkür ederek bu tür çalışmaların ilçenin güzelliğine renk kattığını söylediler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
5 Yorum