1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. ARTVİN

  4. ARHAVİ'DEKİ CİNAYET AYDINLATILDI
ARHAVİ'DEKİ CİNAYET AYDINLATILDI

ARHAVİ'DEKİ CİNAYET AYDINLATILDI

Arhavi'de, bıçaklanarak öldürülmüş halde bulunan kadının kimliği belli oldu. Olayla ilgili 1 kişi tutuklandı

A+A-

Artvin’in Arhavi İlçesi’nde Gürcistan uyruklu 35 yaşındaki Mikhili Tamazashili, sevgilisi 26 yaşındaki Sophia Petruzashvili’nin önce boğazını kesti, ardından da vücuduna 19 kez bıçak saplayarak öldürdü.

Cinayet sonrası genç kadına ait cep telefonunu satan Tamazashili, telefon hafızasındaki fotoğraflardan birinde görülen aynadaki yansımasından yola çıkan polisin dikkati sayesinde yakalandı.

Gözaltına alınan ve suçunu itiraf eden Tamazashili, tutuklanarak cezaevine konuldu.

Cumartesi günü sabah saatlerinde yerde bir kadın cesedi görenlerin haber vermesi sonrasında gelen polis ekipleri, üzerinden kimlik çıkmayan kadının boğazında kesikler ve vücudunda çok sayıda bıçak darbesi olduğunu belirledi. Ceset, Trabzon Adli Tıp Kurumu’na gönderilirken, olayla ilgili soruşturma başlatan polis, sağ kolunda ’Roini’ yazılı dövme olan kadının kimliğini belirlemek için civardaki otellerde kalanlarla görüştü. Çalışma sonrasında öldürülen kadının, Gürcistan uyruklu Sopia Petruzashvili olduğu belirlendi.

CEP TELEFONUNDAKİ FOTOĞRAFA YÜZÜ YANSIMIŞ

Bu sırada polisi arayan bir cep telefonu bayisi, Gürcistan uyruklu bir erkeğin kendilerine 220 TL karşılığında telefon sattığını bildirdi, çalıntı olabileceği yönünde ihbarda bulundu. Bunun üzerine cep telefonunu inceleyen polis, telefon hafızasında, öldürülen Gürcü kadının fotoğraflarına rastladı. Cep telefonundaki fotoğraflardan birinde, Sopia Petruzashvili’nin arkasındaki aynada bir kişinin yüzünün yansımasını belirleyen polisin yaptığı araştırmada, o kişinin Arhavi’de gündelik çay işçisi olarak çalışan Gürcistan uyruklu 36 yaşındaki Mikhili Tamazashili olduğu belirlendi.

’EŞİMİ ERKEKLERE PAZARLAMAKLA TEHDİT ETTİ’ DEDİ, BIÇAKLAYARAK ÖLDÜRDÜ

Bunun üzerine operasyon başlatan polis, bir eve baskın düzenleyerek Tamazashili’yi gözaltına aldı. Cinayeti itiraf eden evli Mikhili Tamazashili, Tiflis’ten tanıdığı ve sevgilisi olduğunu belirttiği Sopia Petruzashvili ile bir süre önce birlikte yaşadıklarını ve kendisine hediye olarak cep telefonu aldığını anlattı. Genç kadının Antalya’ya gittiğini, geri döndükten sonra da para istediğini belirterek, "Param yok deyince beni, Tiflis’te yaşayan eşimi erkeklere pazarlamakla tehdit etti" dedi. Daha sonra para vereceğini söyleyerek Petruzashivili’yi tünel bölgesine götürdüğünü anlatan Tamazashili, genç kadını burada bıçaklayarak öldürdüğünü, olayda kullandığı bıçağı da olay yeri yakınında attığını söyledi. Genç kadının altın ve yüzüklerini bir kadın arkadaşına verdiğini, telefonu da sattığını belirten Tamazashivili, Arhavi İlçe Emniyet Müdürlüğü’ndeki sorgununun ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. (Hürriyet)
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız