1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. Arıca: Rizespor'un sorunu fiziki!
Arıca: Rizespor'un sorunu fiziki!

Arıca: Rizespor'un sorunu fiziki!

Rizespor Teknik Direktörü Erdoğan Arıca takım ve fert olarak diğer takımlardan üstün olduklarını ancak fiziki noksanlarının bulundı,uğunu söyledi.

A+A-

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Erdoğan Arıca, takım ve fert olarak diğer takımlardan üstün olduklarını fakat başarıyı yakalamaları için fizik açısında biraz daha kuvvetli olmaları gerektiğini söyledi.
İdman öncesi açıklama yapan teknik direktör Erdoğan Arıca, hafta sonu deplasmanda oynayacakları Sivasspor maçına kadar iyi bir süre olduğunu belirterek, "Cumartesi günü itibarıyla idmanlara başladık. Tek idmanla başladığımız hazırlığımızı Salı ve Çarşamba günü çift idman yaparak sürdüreceğiz." dedi.

Fizik olarak biraz daha kuvvetli olmaları gerektiğini kaydeden Erdoğan Arıca, "Fizik olarak zayıfız. Bu yönde hafta sonuna kadar çalışmalarımız devam edecek. Oyuncularımızın idmanlara katılımından son derece memnunum." diye ifade etti.

Arıca, "Taktik olarak Fenerbahçe maçı bize bir göstergedir. O karşılaşmada gördüğümüz eksikleri göz önünde bulundurarak, eksiklikleri gidermeye çalışıyoruz. Başarılar ayrıntıdadır, bunları başarmalıyız." şeklinde konuştu.

Oyuncularından memnun olduğunu ve her şeyin daha iyi olacağını vurgulayan Arıca şunları söyledi; "Ligde alt sıralarda 8 takım var. Bu 12 haftada kim çok puan alırsa ligde kalacaktır. Bizim hedefimiz bu. Yoksa rakibimiz bunu yapmış, şunu yapmış muhakkak elzem fakat önemli olan Rizespor'un kazanması. Rakipler bizi hiç ilgilendirmiyor. Bizim yapacaklarımız önemli. Oyuncular o sinyali verdi. Bir tek eksiğimiz var. Diğer takımlardan direncimiz biraz az. Başka hiçbir problem yok. Yoksa ekip ve fert olarak diğer takımlardan iyiyiz, ama futbol kolektif bir oyun birlikte düşünmek birlikte hareket etmek lazım. Mental olarak oyuncularımızı, hazırlıyoruz."

Bu arada yeşil-mavililer, Sivasspor maçı hazırlıklarını Mehmet Cengiz Tesisleri'nde yaptıkları idmanla sürdürdü. Çalışmaya, izinli olarak ülkesine giden Marguinhos ile sakatlığı devam eden Ninja katılmadı.Yeşil-mavili oyuncular antrenmanda, koşunun ardından kondisyon ağırlıklı bir çalışma yaptı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
7 Yorum