1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. ARTVİN

  4. ARTVİN KARAYOLU'NDA TAŞ YAĞIYOR!
ARTVİN KARAYOLU'NDA TAŞ YAĞIYOR!

ARTVİN KARAYOLU'NDA TAŞ YAĞIYOR!

ARTVİN'DE KARAYOLUNA DÜŞEN KAYA PARÇALARI SÜRÜCÜLERE ZOR ANLAR YAŞATIYOR

A+A-

NURBAY USTA
Artvin-Şavşat karayolu üzerine düşen kaya parçaları sürücülerin adeta korkulu rüyası haline geldi.

Yola düşen kaya parçaları yüzünden yolun bir kısmı zaman zaman trafiğe kapanırken kaya parçalarına çarpan bazı araçlarda ise araçlar ise maddi zarar meydana geldi. Sürücüler bu duruma tepki gösterirken zor anlar yaşadıklarını belirtilerken yetkililerin bir an önce tedbir almasını istediler.

yol2.20130314122837.jpg

Sürücüler, özellikle yağmurlu havalarda tehlikenin boyutu daha fazla olduğuna dikkat çekerek Artvin Şavşat Karayolunun 10 km si ile 40. Km si (Varyant Yolu-Soğuk su mevkii)arasında her 100-200 metrede yamaçlardan koparak düşen taşlarlar yüzünden zor anlar yaşadıklarını söylüyor.

yol1.20130314122851.jpg

Yola düşen kaya parçaları yüzünden kazalara da maruz kaldıklarını belirten sürücüler, "Yamaçlardan yola düşen kaya parçaları saatlerce temizlenmediği gibi yolda herhangi bir işaretleme de yok. Yolların aşırı virajlı olması nedeni ile yola düşen kaya parçaları yolu daha da tehlikeli boyuta getiriyor. Kaya parçaları yüzünden araçlarımızın lastikleri kesiliyor. Yola düşen taşlar gün boyu hiç temizlenmiyor. Taşların arasında araçlarımızı sürüyoruz. Özellikle yağmurlu havalarda durum daha da tehlikeli hal alıyor. Sürücüler olarak adeta ecel terleri döküyoruz. Çok büyük tehlike yaşıyoruz" dediler.

yol3.20130314122902.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum