1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. ARTVİN

  4. Artvin'de ABD işgaline protesto
Artvin'de ABD işgaline protesto

Artvin'de ABD işgaline protesto

ABD'nin Irak'ı işgalinin 4. yıldönümü nedeniyle Artvin'de bugün geniş katılımlı bir protesto yürüyüşü ve ardından da miting yapıldı.

A+A-

Artvin'de çeşitli siyasi görüşlere mensup vatandaşlar, Atapark önünden başlayıp sloganlar eşliğinde yürüyerek otopark önüne geldi. Yaklaşık bin kişilik grup, ABD'nin Irak'ı işgalini protesto ederek ABD Başkanı Bush'un maketini gaz döküp yaktı, ABD aleyhinde slogan attı.
Protestoya Özgürlük ve Dayanışma Partisi, Demokratik Sol Parti, Sosyal Demokrat Halkçı Parti, Artvin ve Hopa Halkevleri, Artvin Gençlik Derneği, Eğitim-Sen, Türk-İş ve çeşitli sivil toplum kuruluşları temsilcileri katıldı.
Konuşmalarda, ABD'nin tarihten bugüne kadar "hangi ülkeleri işgal ettiği ve gerçek amacının ne olduğu" konusunda görüş bildirildi.
Geniş güvenlik önlemleri altında yapılan miting olaysız sona erdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız