1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. ARTVİN

  4. Artvin'de boğalar arenaya indi!
Artvin'de boğalar arenaya indi!

Artvin'de boğalar arenaya indi!

Yusufeli ilçesinde her yıl geleneksel olarak yapılan güreşler başladı. Bu yıl turnuvanın sürpriz konuğu ise Rize Belediye Başkanı Bakırcı oldu.

A+A-

NUSRET DURUR
Artvin'in Yusufeli İlçesinde her yıl geleneksel olarak yapılan boğa ve karakucak güreşleri başladı.

150 kadar boğanın güreşler için alana getirildiği belirtildi.

Merve ve Sunduz Sılacı isimli kız kardeşlerin, alana çıkardıkları 'ayvaz' isimli boğanın kazanması için hemen yanı başında korkmadan verdikleri mücadele, izleyenler tarafından alkışlandı.

28950

Güreş sonunda 'ayvaz' isimli boğa rakibini yenerken sahibi olan kız kardeşlerin sevinci dikkat çekti. Kız kardeşler, korku nedir bilmediklerini ifade ettiler.

Birinci gelen boğa sahibine 20 bin TL para ödülü, karakucak güreşlerinde ise birinci olan pehlivana 3 bin TL para ödülü verilecek.

28951

Güreşleri, Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, Gençlik ve Spor Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Kocatepe, Bursa Gürsü Belediye Başkanı Orhan Özgü, Yusufeli Belediye Başkanı Eyüp Aytekin ve çok sayıda kişi izledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum