1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. ARTVİN

  4. Artvin'de Hülya Polat ve YK rüzgarı
Artvin'de Hülya Polat ve YK rüzgarı

Artvin'de Hülya Polat ve YK rüzgarı

Artvin'deki konserde ünlü pop müziği sanatçısı İsmail YK ve Karadenizli sanatçı Hülya Polat, hayranlarını birbirinden güzel şarkılarla coşturdu.

A+A-

AK Parti Artvin Kadın ve Gençlik Kolları tarafından Iskebe'deki futbol sahasında organize edilen konserde ünlü pop müziği sanatçısı İsmail YK ve Karadenizli sanatçı Hülya Polat, hayranlarını birbirinden iyi şarkılarla coşturdu.
Konser sonrası basın mensuplarıyla bir araya gelen İsmail YK, Barış Akarsu'ya acil şifalar dilerken öldüğünü öğrenince, üzüntüsünü dile getirdi.

İsmail YK bir dizide oynayacağını belirterek, dizide özel harekat polisini canlandıracağını söyledi. Sanatçıların siyasete atılması konusunda da görüşlerini açıklayan İsmail YK, "Biz hep müzikle ilgilendiğimiz için siyasete atılmayı hiç düşünmek istemiyorum" dedi.

Sanatçı Hülya Polat ise "Bence herkes kendi işini yapsın, tabii ki dışarıdan takip etmeliyiz, öğrenmeliyiz ama bu demek değil ki herkes siyasetin içine balıklama girsin. Sanatçı şarkısını ve dizisini oynasın ve siyasetçilerde kendi işlerini yapsın. Ülkemizde ne kadar kültürlü ve iyi eğitim almış sanatçı vardır. Bugün ilkokul mezunu sanatında belli bir yere gelmişse, 'haydi sende gel, milletvekili ol, bakan ol' böyle mantık olmaz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum