1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. ARTVİN

  4. Artvin'de ölü yaban keçisi bulundu
Artvin'de ölü yaban keçisi bulundu

Artvin'de ölü yaban keçisi bulundu

Artvin’in'de arazi kontrolu yapan Milli Parklar görevlilerince ölü olarak bulunup merkeze getirilen yabani dağ keçisi vatandaşların ilgisini çekti.

A+A-

Rutin kontrollerini sürdüren Milli Parklar Yaban Hayatını Koruma Şubesi elemanları, Bahçeli Köyü yakınlarında bir yaban keçisinin cesediyle karşılaştılar. Keçinin cesedi araca yüklenerek ilçe merkezine getirildi. Vatandaşlar ölü yaban keçisini görebilmek için Milli Parklar Şubesi önüne akın ettiler.
Çevre ve Orman İl Müdürü Ethem Boz, yasal olmayan avcılık yapanlara seslenerek ”Bu tür avcılık yapanlar sıkıntı çeker. Fakat bize de daha çok tedbir almak düşüyor. Onun için bütün görevlilerin, bu konuda üzerinde hassasiyetle durmaları gerekir . Keçinin taştan mı düşerek öldüğü, yoksa kimse tarafından mı vurulduğu yapılacak araştırma sonrasında ortaya çıkacak." dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız