1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. ARTVİN

  4. Artvin'de töre cinayeti yok!
Artvin'de töre cinayeti yok!

Artvin'de töre cinayeti yok!

Artvin Valisi Cengiz Aydoğdu, ilde son 5 yılda töre cinayeti işlenmediğini ve Artvin'in Türkiye'nin en huzurlu 5. ili olduğunu söyledi.

A+A-

Vali Aydoğdu, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Ege Üniversitesi Hemşirelik Yüksek Okulu Kadın Sağlığı ve Hastalıkları Hemşireliği Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ahsen Şirin'in töre cinayetleri araştırmasında son 5 yılda töre ve namus yüzünden bin 91 cinayet işlendiği ve bu cinayetlerin en çok işlendiği illerden birinin de Artvin olduğu açıklanmıştır. Oysa, töre cinayeti olarak adlandırılan cinayet vakaları, bugüne kadar Artvin'de hiç yaşanmamıştır. Aksine Artvin İli, emniyet ve asayiş yönünden ülkemizin en olaysız ilk 5 ili arasında yer almaktadır. Emniyet Genel Müdürlüğü'nün asayiş ve töre cinayetleriyle ilgili raporunda, Artvin'de son 5 yılda hiçbir namus ve töre cinayetinin işlenmediği görülmektedir" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız