1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. ARTVİN

  4. Artvin'deki heyelan yol kapattı
Artvin'deki heyelan yol kapattı

Artvin'deki heyelan yol kapattı

Hopa Devlet Hastanesi'nden taburcu olan hastayı evine götürmeye çalışan bir sürücü, meydana gelen heyelan nedeniyle bir süre yolda mahsur kaldı.

A+A-

Artvin'in Şavşat ilçesinde meydana gelen heyelan, ulaşımın aksamasına neden oldu.
Hopa Devlet Hastanesi'nden taburcu olan hastayı evine götürmeye çalışan bir sürücü, Dutlu köyü yakınlarında meydana gelen heyelan nedeniyle bir süre yolda mahsur kaldı. Çevredeki vatandaşların yolu kaplayan çamura saplanan aracı kurtarma çabaları sonuç vermezken, araçtakilerin imdadına Mehmetçik yetişti. Mehmetçiklerin askeri bir araca bağlayarak çektiği otomobil, çamurdan çıkarılarak yoluna devam etti. Yol, iş makineleriyle yapılan temizlik sonrasında açıldı.

Öte yandan, Hopa-Borçka karayolundaki Cankurtaran Geçidi'nde de kar yağışı sebebiyle sürücüler zor anlar yaşadı. Sürücüler, yola düşen taşları temizleyerek yola devam edebildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız