1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. ARTVİN

  4. Artvin'den su müjdesi verdi
Artvin'den su müjdesi verdi

Artvin'den su müjdesi verdi

İstanbul Belediye Başkanı Kadir Topbaş, ziyaret için geldiği memleketi Artvin'in Yusufeli ilçesinde, İstanbul'da su kesintisi yapılmayacağınını söyledi.

A+A-

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, ziyaret için geldiği memleketi Artvin'in Yusufeli ilçesinde, İstanbul'da su kesintisi yapılmayacağını ve Ekim ayının 20'sinde Melen Çayı'nın getirilmiş olacağını söyledi.
Artvin'in Yusufeli ilçesine gelen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, hemşehrileri tarafından coşkuyla karşılandı. İlçe merkezinde bir kahvehanenin önünde vatandaşlarla çay içip sohbet eden Topbaş, basın mensuplarının Türkiye gündemiyle ilgili sorularını cevaplandırdı.

 Topbaş, "Meclis Başkanlığı için Köksal Toptan'ın düşünülmesi iyi bir karar. Tecrübeli bir parlamenterdir" dedi. Başkan Topbaş, cumhurbaşkanlığı konusuyla ilgili olarak da "Tabii ki benim de gönlümden geçen bir cumhurbaşkanı vardır. Fakat bu hükümetin meselesidir. İnşallah ülkemize ve milletimize hayırlısıyla bir cumhurbaşkanı seçilir" diye konuştu.

Kadir Topbaş, İstanbul'un su sıkıntısıyla ilgili olarak da şunları söyledi: "İstanbul'da su kesintisi yapmayacağız. İstanbul'da şuanki su rezervi yağmur yağmasa bile Eylül sonuna kadar, Ekim sonuna kadar yetecek ölçekte. Kaldı ki, 20 Ekim'de Melen Çayı'nı İstanbul'a getiriyoruz. İstanbul'un üçte bir su hacmini karşılamış oluyoruz. Ben özellikle başbakanımıza ve dönemin İSKİ Genel Müdürü Veysel Eroğlu'na teşekkür ediyorum, barajları yaptıkları için kalan suları kullanıyoruz. Bundan sonra da su tedariklerimiz var."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız