1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Artvinliler Karal'ı bakın ne olarak görmek istiyor!
Artvinliler Karal'ı bakın ne olarak görmek istiyor!

Artvinliler Karal'ı bakın ne olarak görmek istiyor!

Rize Artvinliler Kültür Sanat Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret eden Hasan Karal'a dernek üyelerinden bakın nasıl bir istek geldi:

A+A-

AK Parti Rize Milletvekili Adayları Hasan Karal ve Hikmet Ayar, Rize Artvinliler Kültür Sanat Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti.

Dernek üyeleri Karal’ı gelecek dönemde bakan olarak görmek istediklerini ifade ettiler.

karal2-003.jpg

Onursal Başkanlığını Ak Parti Rize İl Yürütme Kurulu Üyesi Mehmet Şehitoğlu’nun yaptığı Rize Artvinliler Derneği ziyaretinden birlik ve beraberlik mesajları çıktı.

Ziyarete Ak Parti İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Merkez İlçe Başkanı Sadettin Türüt ve dernek yönetim kurulu üyeleri de katıldı.

AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, “Rizeli ve Artvinliler olarak et ve tırnak gibi birbirimize geçmiş, aynı toprağın paydaşları olarak, bir ve beraber olmuşuz. Sizler hemşehrilerimizsiniz, berber yaşıyoruz. Rize’yi ilgilendiren konular, hepimizi ilgilendiren konulardır. Rize’nin geleceğiyle ilgili meseleleri konuşmak hepimizin ortak görevidir” dedi.

karal1-003.jpg

AK Parti Rize Milletvekili Adayı Hikmet Ayar ise “2011 seçimlerinde yüzde 69,1’lik bir oy desteği içerisinde siz Artvinli kardeşlerimin çok büyük bir payı olduğuna yürekten inanıyorum. İnşallah 7 Haziran’da da vereceğimiz destekle beraber olumlu bir seçim tablosunu Rize’den bekliyoruz” diye konuştu.

Dernek Başkanı İsmet Sivrikaya, diyalog ortamı içerisinde Rize’de çalışmalarını devam ettirdiklerini belirterek, birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaptı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
4 Yorum