1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. ASİLSAN'ın taliplisi yok
ASİLSAN'ın taliplisi yok

ASİLSAN'ın taliplisi yok

Rize Valiliği tarafından satışa çıkartılan Ardeşen Silah Sanayisi'ne ait hisselere alıcı çıkmadı.

A+A-

GÖKTÜRK FIRAT
Rize'nin Ardeşen İlçesi'nde bulunan Ardeşen Silah Sanayisi'nin Rize Valiliği Özel İdare Müdürlüğü'ne ait hisseleri Valilik kararı ile 25 Eylül tarihinden itibaren satışa çıkartıldı. Satışın aylar öncesinden duyurulmasına rağmen bugüne kadar talepte bulunan olmadığı bildirildi.
Konuyla ilgili açıklama yapan Rize Valisi Kasım Esen, Rize sevgisinin sadece söz ile olmayacağını, Rizelilerin sanayisine sahip çıkması gerektiğini belirterek, "Ardeşen'de bulunan ve Atmaca53 ile Fırtına modeli silahların üretiminin yapıldığı fabrikamızın işlerliğini arttırmak için Özel İdare Müdürlüğümüze ait yüzde 67 hisselerini 25 Eylül tarihinde satışa çıkartacağımızı duyurduk. Bugüne kadar bir tek talep bile gelmedi. Sevgi sahip çıkmakla olur. Sevgi sözle olmaz. Rizeli sanayisine sahip çıkmalıdır. Ardeşen İlçemizde Organize Sanayi Bölgesi kurmayı planlıyoruz. Bir fabrikanın ayakta tutulamadığı Ardeşen'de Organize Sanayi Bölgesi hiç yaşatılamaz. Biz yüzde 67 hisseyi alacak kişilerden ilk 5 yıl ücret talep etmiyoruz. Girişimcilerimizden istediğimiz tek şey fabrikayı işletmeleridir."dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum