1. HABERLER

  2. YURT VE DÜNYA

  3. Atatürk reklamıyla yıldızı parladı
Atatürk reklamıyla yıldızı parladı

Atatürk reklamıyla yıldızı parladı

Erzurum’da çekilen reklam filminde Atatürk'le birlikte kamera karşısına çıkan Erzurumlu kaloriferci Sebahattin Bayraktutan'ın yıldızı parladı.

A+A-

Atatürk'ün 'dayı' dediği Bayraktutan Erzurum'da çekimlerine başlanan Nene Hatun Aziziye filminde rol aldı.

Tarihi Çifte Minareli Medrese'de çekimleri devam eden sette film yapımcıları ile görüşen 56 yaşındaki 9 çocuk, 5 torun sahibi Sebahattin Bayraktutan, sanatçılardan ilgi ve destek gördü.

29084

Hayranlarının resim çekilmek için sıraya girdiği Sebahattin Bayraktutan, "Nene Hatun Aziziye filminde oynamak için teklif aldım. Severek kabul ettim. Artık ekranlara alıştım. Filmde oynacayağımdan ailemin haberi yok. Onlara süpriz yapacağım. Keşke biraz erken yaşta keşfedilseydim. Halkın gösterdiği yakın ilgi beni çok memnun ediyor" dedi.

29085

Filminin yönetmen yardımcısı Avni Kütükoğul, Bayraktutan gibi has bir Erzurumlunun kadrolarında olmalarından dolayı şanslı olduklarını söyledi.

Kütükoğul, "Bayraktutan, reklam filminde herkes gibi bizi de çok duygulandırdı. Biz de hem oyuncu hem de Erzurum şivesi hakkında ondan yardım alacağız. Sebahattin Öztürk, Erzurum konusu geçen reklam veya filmlerde mutlaka rol alması gereken biri olarak görüyorum" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız