1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. ARTVİN

  4. Atmaca değil. KARGA besliyor!
Atmaca değil. KARGA besliyor!

Atmaca değil. KARGA besliyor!

Arhavi’de kıraathane işletmeciliği yapan bir esnaf iş yerinde kanarya ve muhabbet kuşu yerine karga besliyor.

A+A-

ZİYA AKYILDIZ
Artvin'in Arhavi ilçesinde kıraathane işleten Ali Emiroğlu, yaralı halde bulduğu ve beslediği karganın diğer kuşların aksine son derece sadık bir hayvan olduğunu belirtti.

Ali Emiroğlu, yaklaşık 3 ay önce kıraathanenin yanında yaralı halde bulduğu ve başında tüy olmadığı için Kel Ali ismini verdiği kargayı iyileştirdikten sonra beslemeye başladığını söyledi.
22218
Yörede yaygın olarak atmacaya ilgi duyulduğunu, bunun yanında kanarya, muhabbet kuşu gibi kafes kuşlarının da beslendiğini dile getiren Ali Emiroğlu, kendisinin ise bu kargayı çok sevdiğini ifade etti.
22219
Karganın sanılanın aksine oldukça sadık bir hayvan olduğunu belirten Ali Emiroğlu, "Karga hiç de nankör bir hayvan değil. Aksine son derece sadık bir hayvan. Ona yaptığım iyiliğe vefa gösterircesine beni yalnız bırakmıyor. Ben ona alıştım o da bana" diye konuştu.
22220
Öte yandan Kel Ali isimli karga, kıraathane müşterilerinin de vazgeçilmez eğlencesi haline geldi. Müşterilerin bahşiş olarak verdiği madeni paralarla oynayan sevimli karga, kendisine uzatılan sigaraları da geri çevirmiyor ve gagasına alarak tüttürüyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum