1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Avci Pazar'da seçim startını verdi
Avci Pazar'da seçim startını verdi

Avci Pazar'da seçim startını verdi

Pazar AK Parti'de coşkulu kalabalığa hitap eden AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı, Rize Milletvekili Muhammed Avcı, "Pazar'da 15 yılda attığımız temellerin inşaatını bitirmek için AK Belediyeciliğe devam" dedi.

A+A-

CENGİZ YILDIRIM
Pazar’da AK Parti Pazar Belediye Başkan aday adayları ve teşkilat mensuplarının katılımıyla gerçekleşen kahvaltılı toplantıya AB Uyum Komisyonu Üyesi, Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı, Rize Milletvekili Muhammed Avcı ile Rize Milletvekili Harun Mertoğlu da iştirak etti.

avc3-020.jpg

AK Parti Pazar İlçe Başkanı Hamza Kandemir, toplantıya yoğun katılım gösteren partililere teşekkür ederek 31 Mart seçimlerine kadar aynı birlikteliği sürdüreceklerini ifade etti. Pazar Belediye başkanı Ahmet Basa da yaptığı konuşmada, birlik ve berberlikten taviz vermeden, disiplinli bir çalışma takvimi uygulayacaklarını söyledi.

avc4-017.jpg

AK Parti Rize Milletvekili Harun Mertoğlu ise hafta sonuna kadar Pazar’a olacağını ve istişarelerini sürdüreceğini söyleyerek, her türlü görüş ve eleştirileri dinleyerek aday belirleme sürecini tamamlayacaklarını söyledi.

avc1-022.jpg

Son olarak söz alan AB Uyum Komisyonu Üyesi, Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı, Rize Milletvekili Muhammed Avcı ise Pazar’da devletin önemli yatırımlar yaptığını ve geleceğe dönük projelerin de devam ettirildiğini ifade ederek, “Her zaman söylediğim, Pazar’ın en önemli vizyon projesi kentsel dönüşüm için tüm fizibilite, alt yapı ve nihayetinde proje aşamalarını tamamladık. Temel atıldı inşaat başlayacak. Bizim bu saatte geri vitese alacak zamanımız da lüksümüz de yok Pazar için. Pazar Rize’den de eski, tarihi bir şehirdir. AK belediye ile Pazar’ın vizyon projelerini tamamlayacağız. Sahil girişinde anayolun virajlı kısmından dolgu ile hem ilçeye geniş bir alan katıp yeni bir yatırım yeri için de projemiz hazırdır. Bu saatten sonra iş merkezi hükümetin de desteğiyle bir bir projeleri tamamlamaktan geçiyor. Yeter ki bizi içimizde birliğimiz, dirliğimizi devam ettirelim. Bugün burada eskisiyle yenisiyle o heyecanı, coşkuyu gördüm. Sayın Genel Başkanımızın kararlarıyla adayımız açıklanır açıklanmaz hepimiz Pazar’ın emrinde çalışacağız” dedi.

kesimal2-003.jpg

Toplantıda, eski ilçe başkanları ve aday adaylar da fikirlerini dile getirdi.

Toplantı, geniş aile fotoğrafı verilerek sona erdi.

HABERİN VİDEOSU:

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
50 Yorum