1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Avcı'dan Pazar'da inceleme
Avcı'dan Pazar'da inceleme

Avcı'dan Pazar'da inceleme

AK Parti Rize Milletvekili Muhammed Avcı Pazar'da yapılması planlanan kentsel dönüşüm ve diğer devam eden çalışmaları yerinde inceledi

A+A-

AK Parti Rize Milletvekili Muhammed Avcı Pazar'da yapılması planlanan kentsel dönüşüm ve diğer devam eden çalışmaları yerinde inceledi

avc011.jpg

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı, Rize Milletvekili Muhammed Avcı, Pazar ilçesinde incelemelerde bulundu.

avc10-003.jpg

Pazar’da kentsel dönüşümle ilgili çalışmaların son aşamaya geldiğini ifade eden Avcı, “Pazar ilçemizde kentsel dönüşüm başlıyor. Kentsel dönüşüm yapacağımız alanda son incelemeleri yaptık, bakanlıkla görüşmeleri tamamladık ve çok kısa bir süre içinde çalışmaları başlatacağız.” dedi.

avc8-005.jpg

Avcı Havalimanı’nın ilçenin sosyoekonomik durumunu önemli oranda değiştireceğini ifade ederek, buna paralel çalışmaların da ivedilikle tamamlanması gerektiğinin altını çizdi. Yapımı tamamlanan ve kısa süre sonra hizmete açılması beklenen Ocak Mücavir mevkiindeki sosyal tesiste de incelemeler yapan ve Başkan Ahmet Basa’dan bilgi alan Avcı, sosyal alanların hızla genişletilmesi noktasında destek vereceklerini söyledi.

avc9-004.jpg

Aktaş, Başköy, Suçatı ve Yücehisar köylerinde incelemelerde bulunan Muhammed Avcı bölgenin en önemli kalelerinden olan Ciha kalesindeki restorasyon çalışmalarını da yerinde inceledi. 

avc7-004.jpg

İlçe merkezinde esnaf ziyaretlerinde bulunan Avcı’ya Rize İl Genel Meclisi Başkanı İbrahim Türüt, Belediye Başkanı Ahmet Basa, AK Parti İlçe Başkanı Adem Yıldız, İl Genel Meclisi Başkan Vekili Rasim Çorbacı, İl Genel Meclisi Üyesi Recep Üst de eşlik etti.

avc6-004.jpg

avc5-006.jpg

avc4-012.jpg

avc3-015.jpg

avc2-013.jpg

avc1-014.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
11 Yorum