1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. ARTVİN

  4. Avda yaralanan muhtar öldü
Avda yaralanan muhtar öldü

Avda yaralanan muhtar öldü

Artvin'in Yusufeli İlçesi'nde, ava gittiği sırada av tüfeğiyle vurularak yaralanan Boyalı Köyü Muhtarı Elfaz Kılıç, hayatını kaybetti.

A+A-

Muhtarın cenaze törenine katılan Yusufeli Kaymakamı ve beraberindekiler, yola kaya düşmesi sonucu araçlarından inip yaya olarak ilçeye dönebildi.
Boyalı Köyü Muhtarı Elfaz Kılıç (49), 7 Şubat günü köy yakınlarında 7 arkadaşıyla birlikte avlanmaya gitti. Av sırasında henüz belirlenemey bir sebeple av tüfeğiyle vurularak yaralanan Elfaz Kılıç, ilçe merkezine ambulansla götürülürken yolda hayatını kaybetti.
Muhtarın dün düzenlenen cenaze törenine, Kaymakam Kenan Eskin, Yusufeli Belediye Başkanı Yusuf Sağlam, İl Meclis Başkanı Galip Yenidünya, İl Genel Sekreteri Çetin Demirkaya, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Yaşartekin, AK Parti İlçe Başkanı Aydın Şahin, İl Genel Meclis Üyesi Ahmet Taş, köy muhtarları ve çevre köylerden vatandaşlar katıldı. Cenaze namazının kılınmasının ardından Kılıç'ın cenazesi yaklaşık 1.5 metre karla kaplı köy mezarlığında toprağa verildi.
 3 çocuk babası olan Muhtar Elfaz Kılıç'ın ölümüyle ilgili başlatılan çok yönlü soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.
Bu arada, cenaze törenine katıldıktan sonra ilçeye dönen Kaymakam Eskin ve beraberindekiler, heyelan sebebiyle taşların yola döküldüğü Sumatet yol ayrımında bir süre mahsur kaldı. Çıralı, Öğdem, Esendal, Boyalı, Balalan ve Serinsu köyleriyle ulaşımın sağlandığı yola kaya düşmesi sonucu Kaymakam Eskin ve beraberindekiler, araçlarından inerek ilçeye yürüyerek ulaştı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız