1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. TRABZONSPOR

  4. Avni Aker’e Göktaş düştü!..
Avni Aker’e Göktaş düştü!..

Avni Aker’e Göktaş düştü!..

Bu akşamki Trabzonspor-Konya maçından önce milletvekili Kemalettin Göktaş sahada basın toplantısı düzenledi, ortalık birbirine girdi!

A+A-

Şimdi de siyaset karıştı
Göktaş basın toplantısı yaptığı için TFF Temsilcileri Hakkı Özgenel ve Ayhan Canavar ile Gözlemci Ahmet Akçay Haluk Ulusoy’u aradı. Ulusoy’un talimatı ile yetkililer statta rapor tuttu. Ulusoy’a, “Bizim bilgimiz ve iznimiz yoktu. Masayı hemen sahanın yanına kurdular. Birden basın toplantısı başladı. Toplantıyı size karşı düzenlediler” diye telefonda bilgi verdiler.
Yabancı hakem istedi
Temsilciler, Ankara’dan Trabzon’a gelen talimatla basın toplantısını baştan sona izledi ve kayıt altına aldı. Trabzon-Konya maçının gözlem raporuna ilk bu konunun yazıldığı belirtildi. Göktaş, “Bu Federasyon güvenilirliğini yitirmiştir. Bir an önce sorumluluklarının farkına varsınlar. Trabzon’un tahammülü azdır. Yabancı hakem istiyoruz” ifadelerini kullandı.

TAHAMMÜL YOK
Basın, protokol girişinin hemen önünde, sahanın üzerinde oluşturulan platformda toplantıyı izledi. Kemalettin Göktaş, “Bu federasyon güvenilirliğini yitirmiştir. Artık dışarıdan yabancı hakem gelmesini isitoyruz. Bu federasyon yönetimini de sorumluluklarını hatırlamaya davet ediyoruz. Türk futbolu bu şekilde ileriye gidemez. Trabzonspor’un üzerine gelme konusunda ortak bir kampanya başlatıldı. Trabzonlular fair-play aldı ama tahammülümüz azdır” dedi.


ANINDA RAPOR
Göktaş Türkiye Futbol Federasyonu tarafından Avni Aker’e gönderilen temsilcilerden izin almaksızın basın toplantısı düzenlediği için TFF Temsilcileri Hakkı Özgenel ve Ayhan Canavar ile Gözlemci Ahmet Akçay Haluk Ulusoy’u aradı. Ulusoy’un talimatı ile yetkililer statta rapor tuttu. Ulusoy’a, “Bizim bilgimiz ve iznimiz yoktu. Masayı hemen sahanın yanına kurdular. Birden basın toplantısı başladı. Toplantıyı size karşı düzenlediler” diye telefonda bilgi verdiler. 






STAT GERİLDİ
Arkasında hakemler ısınmakta olduğu halde hakemler hakkında konuşan Göktaş, aynı zamanda temsilciler de basının hemen yanında olayı izlerken onlar hakkında ifadeler kullandı. “Hepsini cesur, adil ve sorumlu davranmaya davet ediyorum” diyen Göktaş’ın ifadeleri stadı bir anda gerdi.

Bir basın mensubu “İnsanlar çıkıp yabancı parlamenter istiyoruz derse ne yapacaksınız” diye sordu. Ancak Göktaş bu soruya sinirlendi ve karşılık vermedi. (HAKAN DEĞİRMENCİ)

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum