1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. ARDEŞENSPOR

  4. AVRUPA BU MAÇLARDA RİZE'Yİ KONUŞACAK!
AVRUPA BU MAÇLARDA RİZE'Yİ KONUŞACAK!

AVRUPA BU MAÇLARDA RİZE'Yİ KONUŞACAK!

Avrupa Bayanlar Hentbol Kupasında Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü, haftasonu Hırvatistan RK Zelina’yı ağırlayacak.

A+A-

Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Sultan Rauf Oğuz, 14–15 Şubat günlerinde Ardeşen’de oynanacak olan Avrupa Kupası maçı öncesi yaptığı açıklamada, Türkiye’yi temsil noktasında çok önemli bir sınava çıkacaklarını ifade ederek, “Tribünleri dolduracak olan 5–6 bin seyircisi, ekranları başında bizleri izleyecek olan Türk Milletine, zafere olan inancımızla, hem ülkemize hem de Avrupa’ya önemli bir mesaj vereceğiz. Ardeşen olarak, fair-play çerçevesinde, şiddetten uzak, takımlarının galibiyeti için tek yürek olmuş bir şölen havası yaşatacağız. Kültürümüzü, birlik ve beraberliğimizi tüm dünyaya göstereceğiz.” dedi.

Başkan Oğuz, Avrupa Kupasına Rize’ye ve Türkiye’ye yakışır bir mücadele sergileyerek tur atlamak istediklerini ifade ederek, “Amacımız Avrupa’da finale kadar ulaşıp Türk Hentbolunu layık olduğu yere taşımak. Avrupa Kupası 4. turu için uzun süreçli bir tanıtım ve davet çalışması içerisindeyiz. Şu an Rize’de Hentbol rüzgârı esiyor.” diye konuştu.

rauf-oguz.jpg

Ardeşen GSK olarak milli bir temsil sorumluluğu içerisinde olduklarını kaydeden Oğuz, “Bu haftasonu ülkemizi temsil edeceğiz. Taşrayı arkamıza alıp çıktığımız bu yolda bugün görüyoruz ki tüm ülke arkamızda. Avrupa arenasında elde edeceğimiz başarılarla Türk Hentbolunu hem marka olarak, hem de istatistik olarak zirveye taşımak için tüm enerjimizi ve sinerjimizi kullanacağız. Avrupa’da ses getirecek bir başarıya imza atmak istiyoruz. Ülkemizdeki diğer spor branşları arasında da hentbolu önemli bir noktaya taşımak istiyoruz. Bunu da elde edeceğimiz başarılarla gerçekleştireceğiz.” ifadelerini kullandı.

Türk Hentbolunun şahit olacağı ender düzeyde bir karşılaşmayı geçen yıl yaşadıklarını ve 5 bin kişinin önünde Sırbistan’ı elediklerini söyleyen Oğuz, “Bu sene hedefimiz geçen yıldan daha iyi bir atmosfer oluşturmak. Kulüp yönetimi ve idareciler, gece gündüz mücadele ediyoruz. Çok sayıda bakan ve bürokrat, bu karşılaşmaya davet edildi. Sağ olsunlar devlet büyüklerimizin birçoğu da davetimizi kabul ederek ülkemizi temsil edeceğimiz bu maçlarda yanımızda olacaklar. Ayrıca, seyirci rekorunu da kırarak Türkiye’de ve Avrupa’da Türk Hentbolunun ne kadar sevilebileceğini göstereceğiz. Rize olarak bunu her zaman başarmanın haklı gururunu yaşıyoruz. İnşallah bu sevgi tüm ülkeye yayılacak.” dedi.
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız