1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. AYAKKABININ İÇİNDE UYUŞTURUCU HAP!
AYAKKABININ İÇİNDE UYUŞTURUCU HAP!

AYAKKABININ İÇİNDE UYUŞTURUCU HAP!

Rize’de çantada bulunan ayakkabıların içerisinde 780 adet ecstasy hap bulundu.

A+A-

Rize Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından geçtiğimiz gün gerçekleştirilen operasyonda H.A, C.A ve B.K isimli şahısların içerisinde bulunduğu bir kamyonet durdurularak kamyonette arama gerçekleştirildi. Araçta bulunan bir çantanın içerisinde bulunan ayakkabıların içerisine saklanmış 784 adet ecstasy isimli uyuşturucu hap bulundu. Olayla ilgili olarak araçta bulunan H. A, C. A, B. K ve yakalanan haplarla bağlantılı olduğu tespit edilen İ.İ gözaltına alındı.

uyusturucu.jpg

Göz altına alınan şahıslardan C.A ve İ.İ uyuşturucu ticareti yaptıkları gerekçesi ile çıkartıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak Kalkandere L Tipi Cezaevi'ne gönderildi. Diğer şahısların ise tutuksun yargılanmasına devam edilecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız