1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Ayder, bayramdan umutlu
Ayder, bayramdan umutlu

Ayder, bayramdan umutlu

Rize'nin Çamlıhemşin İlçesi’ne bağlı turizm merkezi Ayder’deki turistik tesisler Ramazan Bayramı tatilinde yerli turistleri bekliyor.

A+A-

Ayder AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yazıcı, Ayder'de Ramazan ayı boyunca turizm faaliyetlerinin düşük seyrettiğini belirterek Ramazan Bayramı tatilinde yerli turistleri Ayder’e beklediklerini söyledi. Ramazan aylarında genellikle Ayder’de turizm faaliyetinin yok denecek kadar az olduğuna dikkat çeken Yazıcı “Ramazan ayında tesisler yüzde 10 doluluk oranı ile çalışır. Ancak Ramazan Bayramı tatili nedeniyle bir canlılık bekliyoruz” dedi.

Ayder'de turizmi 12 aya çıkarmak için çalışma yaptıklarını kaydeden Başkan Mehmet Yazıcı

“Alt yapı eksiklerini ortadan kaldırdığımız anda burada 12 ay turizme hizmet sunarız. Bu anlamda çalışmalar yapıyoruz. Kaplıca suyumuzun öneminin yanında doğal güzelliklerimizin de en iyi şekilde tanıtımını yaparak Ayder’in potansiyelini yükseltebiliriz. Havaların iyi gitmesi ve özellikle de bayram süresince meteorolojik verilerin olumlu olması bizi umutlandırıyor” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
3 Yorum