1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Ayder ve Kaçkar Yaylaları turizm sezonuna hazırlanıyor
Ayder ve Kaçkar Yaylaları turizm sezonuna hazırlanıyor

Ayder ve Kaçkar Yaylaları turizm sezonuna hazırlanıyor

Doğu Karadeniz'in gözdesi Ayder Yaylası ve Kaçkarlar, turizm sezonuna hazırlanıyor

A+A-

Doğu Karadeniz'in önemli turizm merkezlerinden Ayder Yaylası, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleriyle yeni dönemde misafirlerini bekliyor.

ayder5-012.jpg

Günlük yaşamın stresinden uzaklaşmak isteyen tatilcilerin gözde mekanları arasında yer alan Ayder Yaylası'nda, kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor.

firtinaderesi4.jpg

Bunun yanı sıra Kovid-19 tedbirleri kapsamında işletmelerin kapalı tutulduğu dünyaca ünlü turizm merkezi yaylada, yeni sezona hazırlanılıyor.

caglayan1.jpg

Ayder Çevre ve Turizm Derneği Başkanı Erdal Sarı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Ayder Yaylası'ndaki işletmelerin Kovid-19 sebebiyle yaklaşık 3 aydır kapalı olduğunu söyledi.

zilkal2.jpg

Normalleşme sürecinin başlamasıyla yavaş yavaş işletmelerin açıldığını ifade eden Sarı, "Tüm dezenfeksiyon kurallarına uyularak ve tedbirler alınarak hazır vaziyete gelindi. Misafirlerimiz gönül rahatlığıyla bölgemize ziyaretlerini yapabilirler." dedi.

caglayan6.jpg

Sarı, Ayder Yaylası altyapı çalışmalarının da hızla devam ettiğini vurgulayarak, "Bu çalışmalar da 15-20 gün içerisinde bitecek ve daha güzel bir Ayder olarak hizmet vereceğiz. Bu yaz herkesi tertemiz havasıyla yaylalara davet ediyoruz." diye konuştu.

zilkale2-005.jpg

Sarı, Ayder'e gelecek vatandaşların, maske takıp sosyal mesafe kurallarına uymalarını da istedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum