1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Ayder Yaylası Çoruh EDAŞ’a emanet
Ayder Yaylası Çoruh EDAŞ’a emanet

Ayder Yaylası Çoruh EDAŞ’a emanet

Turizm sezonunun açılması ile nüfus artışı yaşanacak yaylanın enerji hizmetinde aksama olmaması adına Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş. Rize İl Müdürlüğü bakım - onarım çalışmalarını tamamladı…

A+A-

Karadeniz Bölgesi’nin en gözde mekânı olan Ayder Yaylası kaplıca ve eşsiz güzellikleri ile son yıllarda en dikkat çekici beldelerden.

Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş. Rize İl Müdürlüğü bakım - onarım çalışmalarına her geçen gün bir yenisini ekleyerek abonelerine verimli ve kesintisiz hizmet vermeye devam ediyor.

Zorlu arazi koşullarına karşın özverili ekipleriyle çalışmalarını aralıksız sürdüren Çoruh EDAŞ, yaz turizmi için sezona hazır. Çamlıhemşin İlçesine 19 kilometre uzaklıkta ve ilçenin güneydoğusunda yer alan Ayder Yaylası’nda sezon boyunca enerji kesintisi olmaması için merkez dağıtım şebekesinin genel bakımını yapan Çoruh EDAŞ tüm tedbirleri aldı.

Ayder Yaylası’nın uluslararası bir turizm merkezi olduğunu belirten Çoruh EDAŞ Rize İl Müdürlüğü yetkilileri: “Yaylada elektrik kesintisi olmaması için dağıtım şebekesinde tedbirlerimizi aldık. Sezon boyunca arıza ekiplerimiz görevlerinin başında olacağından abonelere enerji arzında herhangi bir sorun yaşatmadan kaliteli ve kesintisiz enerji sunmaya devam edeceğiz” dedi.
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
3 Yorum