1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Ayder'de yerli ve yabancı turistlerin kar şenliği
Ayder'de yerli ve yabancı turistlerin kar şenliği

Ayder'de yerli ve yabancı turistlerin kar şenliği

Rize'de "Çamlıhemşin Ayder Kardan Adam Şenliği, renkli görüntülere sahne oldu. Eğlence bölümü deprem nedeniyle iptal edilen şenliğe yerli ve yabancı turistler ilgi gösterdi

A+A-

Rize'nin Çamlıhemşin ilçesi Ayder yaylasında, deprem nedeniyle hüzünlü başlayan ve eğlence bölümü iptal edilen "13. Çamlıhemşin Ayder Kardan Adam Şenliği" sona erdi.

ayd1-009.jpg

Çamlıhemşin ilçesine bağlı turizm merkezi Ayder Yaylası'nda, Kaymakamlığı, Belediye Başkanlığı ile Ayder Kültür Turizm Derneğince düzenlenen şenliğe, çok sayıda yerli ve yabancı turist katıldı.

ayd2-008.jpg

Renkli görüntülere sahne olan şenlikte bazı vatandaşlar mangal yakıp kar üzerinde horon oynarken, kimileri ise şambrel ve naylonlarla kaydı.

ayd4-007.jpg

Kayan vatandaşların bazılarının düşmesi ya da diğerlerine çarpması nedeniyle küçük çaplı kazalar meydana geldi. Bu kazalarda hafif yaralananlara, alandaki sağlık ekipleri müdahale etti.

ayd3-007.jpg

Yaylada güvenlik önlemleri alan jandarma ekipleri de vatandaşlara yardımcı oldu.

ayd8-001.jpg

ayd7-002.jpg

ayd6-003.jpg

ayd5-004.jpg

ayd9.jpg

ayd10.jpg

ayd11.jpg

ayd12.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum