1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Aykut Civelek Ordu FK’ya imzayı attı
Aykut Civelek Ordu FK’ya imzayı attı

Aykut Civelek Ordu FK’ya imzayı attı

Spor Toto 3.Lig’in yeni ekiplerinden Ordu Futbol Kulübü, dış transferde Pazarspor'da bu yıl kiralık olarak oymayan ‪Giresunspor’dan Aykut Civelek ile sözleşme imzaladı.

A+A-

Ordu temsilcisi Ordu Futbol Kulübü, ‪Giresunspor’dan Aykut Civelek’i Ordu’ya getirerek resmi sözleşmeye imza attırdı.

Teknik Direktör Cahit Terzi ve Futbol Şube Sorumlusu Ertan Bakır’ın çabaları ile Ordu’ya gelen Aykut Civelek ile 3 yıllık, sözleşme imzalandı.

aykut-civelek.jpg

Aykut Civelek kimdir?

23 yaşındaki sol bek oyuncusu Aykut Civelek, Rize Çayeli doğumlu. 2004 yılında Pazarspor alt yapısında göreve başlayan ve 2010 yılında profosyonel olan ve bir de şampiyonluk gören Aykut Civelek, 12 yıldır formasını giydiği takımdan sezon başı ayrılarak Giresunspor’a transfer olmuştu.

Civelek, sezon başlamadan yeniden Pazarspor’a kiralanmış ve sezonu 29 maç oynayarak tamamlamıştı.

12 yıllık kariyerinde Pazarspor forması ile 2.ve 3.Lig’de 187 maça çıkan sol bek oyuncusu önümüzdeki sezon Ordu Futbol Kulübü forması giyecek. (SAMET KARADAĞ / ORDU YORUM)

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
5 Yorum