1. HABERLER

  2. YURT VE DÜNYA

  3. AYM'nin asker üyesinin şok kaydı
AYM'nin asker üyesinin şok kaydı

AYM'nin asker üyesinin şok kaydı

AKP'ye 2. kapatma davası açılsın hemen kapatırız....

A+A-

Habervaktim adlı internet sitesi bir ses kaydına daha ulaştı. Anayasa Mahkemesi'nin asker üyesi Serdar Özgüldür'e ait olduğu iddia edilen ses kaydı “AK Parti'ye kapatma davası” konusunda şaşırtan ifadeler içeriyor.

Gerekçeler tamamen uydurma

AK Parti hakkında açılan kapatma davası sonrasına ait olduğu anlaşılan ses kaydında AYM Üyesi Özgüldür, dava gerekçelerinin tamamen uydurma, internetten alınma olduğunu kabul ederken şunları söylüyor: “AKP devleti yıkacak ne yapmış, hepsi şeyden internetten alınma, uydurma ama aynı zamanda hepsine savunma yapmışlar, özü ile ilgili yani. Efendim bu olay öyle olmamıştır, şöyle olmuştur deseydi tek kelime ile bunların hepsi uydurmadır, aslı gelsin, bantlar gelsin, işte ses kayıtları gelsin dese, malzeme yok. Karşı tarafta(Başsavcılık) bunu ispat edemiyor. Onlar bunu kabul edipte savunma yaptığı için biz de onları artık madem kabul ediyor diye gittik…”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız