1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. TRABZON

  4. Azeri, Trabzon'da esrar satarsa!
Azeri, Trabzon'da esrar satarsa!

Azeri, Trabzon'da esrar satarsa!

Bir ihbarı değerlendiren Trabzon Emniyeti, Azeri uyruklu kadının üzerinde yaptığı aramada satmak için getirdiği 2 kilo 90 gram esrar buldu.

A+A-

Trabzon Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin gerçekleştirdiği operasyon sonucu Trabzon'da yakalanan Azerbaycan uyruklu kadın, çıkartıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.
Azerbaycan uyruklu bir şahsın yanında getirdiği uyuşturucu maddeyi Trabzon'da piyasaya süreceği ihbarını değerlendiren Trabzon Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Kemerkaya Mahallesi Emperyal Köprüsü yanında bir çay bahçesinde M.A. (55) isimli bayanı gözaltına aldı. Azeri uyruklu kadının yanında bulunan siyah poşet içinde yapılan aramada, 2 kilo 90 gram toz esrar maddesi ele geçirildi. Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorgusu sonrası Trabzon Adliyesi'ne sevk edilen M.A, "esrar maddesi bulundurmak" suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız