1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. TRABZONSPOR

  4. Baba Kafkas’tan oğula eleştiri
Baba Kafkas’tan oğula eleştiri

Baba Kafkas’tan oğula eleştiri

Trabzonspor Basın Sözcüsü Zeyyat Kafkas’ın ‘kulüp kurucusu’ unvanlı babası Tarık Kafkas konuştu: “Oğlum çok hatalı davranıyor.”

A+A-

Babası çok kızdı
ZEYYAT Kafkas, Trabzonspor’un ‘isim babası’ Tarık Kafkas’ın oğlu. Fakat Nuri Albayrak yönetiminde akılda kalan hiçbir önemli rolü olmadığı gibi, sürekli olarak da yönetime mal olan lafları ve yok sayılamayacak gafları ile tartışıldı. Kafkas’ın son yaptığı açıklama ise camianın sabrını iyice taşırdı. Önceki gün “Biz olamıyorsak Sivas şampiyon olsun” diyen Trabzonspor ‘basın sözcüsü’, basın önünde tüm taraftarlar kadar babası Tarık Kafkas’ı da çileden çıkardı.

Ne Sivasspor’u!
BABA Tarık Kafkas, “Oğlum çok yanlış konuştu. Çok talihsiz bir açıklama yaptı. İstanbul takımlarını aşağılamakla, Sivas’ı yüceltmekle ne kazanacaksın? Biz başarısız oluyorsak gerisi bizi ilgilendirmez. Sen Sivas şampiyon olsun diyerek kendi camianın tepkisini çekiyorsun. Bize de haksızlık ediyorsun. Sivas olsun diyorsun. Trabzon’u nereye koyacaksın? Zeyyat’ın söylediklerini tekrar tekrar okudum; çok üzüldüm, utandım. Olmuyor böyle” diye konuştu.

Geçmişe bakın
KAFKAS, “Trabzonspor’u küçülten camia ve taraftarlar değil, başarısızlığı kabullenenlerdir. Biz bu kulübün kurucularıyız. Ben de Trabzonspor’un adını koyan insanım. Allah’tan korkun; tarihi bile bilmiyorsunuz. Bugün tabii böyle konuşursunuz. Niye 1967 oluyor kuruluş mesela, Ahmet Suat bile 1966’da gelip burada top oynamadı mı? Kulübü habire küçültüyorsunuz. Neler çekmişiz Trabzonspor için, ben şimdi kime ne diyeyim? Bilinç kaybolmuş bilinç” dedi. (Hakan DEĞİRMENCİ)

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız