1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. TRABZON

  4. Babası ateşe düşüp yandı, oğluna ceza geldi!
Babası ateşe düşüp yandı, oğluna ceza geldi!

Babası ateşe düşüp yandı, oğluna ceza geldi!

Babası geçen yıl yaktığı ateşe düşerek hayatını kaybeden vatandaşa, devlet 25 bin TL ceza kesti!

A+A-

Sürmene Orman İşletme Müdürlüğü evinin önünde yaktığı ateşe düşerek hayatını kaybeden Dursun Yazıcı isimli şahsın varislerine 25 bin 527 lira borç yazısı gönderdi. 

Dursun Yazıcı, Trabzon’un Köprübaşı ilçesi Yılmazlar mahallesinde 27 Aralık 2013 tarihinde evinin önünde anız yakarken dengesini kaybederek ateşin içerisine düşmüş ve birkaç gün komada kaldıktan sonra hayatını kaybetmişti. Dursun Yazıcı’nın yaktığı anızlar daha sonra bölgede orman yangınına sebeb olmuştu. 

Yangın sonrası Sürmene Orman İşletme Müdürlüğü de yangında işletmelerinin 25 bin 527 lira zarara uğradığı iddiasıyla Dursun Yazıcı’nın oğlu Cevdet Yazıcı’ya ödeme yazısı gönderdi.

Konuyla alakalı açıklama yapan Cevdet Yazıcı ”Ben hiç geliri olmayan, ayakkabı boyayarak geçinmeye çalışan bir insanım. Babamızın yanarak ölmesinin acısı hala yüreğimi yakarken gelen bu cezayla şok oldum. Babam ateşe düştükten sonra büyüyen bir yangının sorumlusu nasıl olabilir. Can acısıyla uğraşan bir insan yangına nasıl sebebiyet verebilir. Devlet büyüklerimizden konunun yeniden değerlendirmelerini bekliyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız